youtube

Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

12.3.15

KISAH CINTA ESP | KULIT CERAH BERSERI DENGAN ESP

Assalamualaikum

Jom baca kisah cinta ESP dari rakan-rakan Papaglamz.
Dulu2 minum ESP sebab fikir hanya nak susukan anak sepenuhnya. ESP is a MILKBOOSTER! Yes its true, memang menjadi. Suka suka sukaaaaa sangat2. Walaupun masa mula-mula tu tak berapa boleh nak telan but i found my feveret recipe! 

ESP + nestum original (bukan instant ye) + susu dutch lady coklat + horlick = yumssss! Confirm kenyang sampai ke tengahari. Serius sedappppp sangattt. 

Tiba-tiba satu hari ada pulak kawan dok menegur "eh muka akak makin cerah lah, muka akak makin berseri lah"

Owh bertambah sukaaaanyaa. Rasanya hingga sekarang, memang dah tak ingat berapa banyak tong dah saya consume. Bekas ESP akan sentiasa berisi ESP dan insyaAllah tak akan pernah cuba tinggalkan ESP. SEBABBBB pernah tinggalkan minum beberapa hari dan ianya menyebabkan kulit muka nampak kusam. 

TAK SUKAAA! Jadi, saya tetap akan pastikan ESP sentiasa ada stok di rumah saya.

Love u ESP

Say hello to march. Okay Papaglamz nak mengewar-warkan Pada semua. Bulan march ni Shaklee membuat promosi untuk tiga produk seperti berikut.
Ketiga-tiga produk ini mempunyai khasiat yang terbaik dan tersendiri.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:



2 ulasan:

  1. Ehhh cam best jer ESP + nestum + susu dutch lady + horlicks...yummmy kompom sedap ni!

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama10 April, 2015

    jalan sini. saya pun consume esp. memula utk increase susu sebab breastfeeding. ramai orang tegur muka nampak glowing.. wuhuuu.

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com