KISAH CINTA ESP | KURUS DENGAN ESP DAN SET KURUS

/
0 Comments
Mac 24, 2015
Assalamualaikum

Jom layan kisah cinta ESP rakan-rakan Papaglamz.. Enjoy...!!!
Alhamdulillah wa syukurillah..berat badan saya turun setelah mengamalkan 4 tong ESP, hehehe..dari 70 kg kepada 60 kg..saya amalkan ESP bersama Lecithin, Alfalfa Complex dan juga Herb Lax..kesan yang paling ketara, bju kurung jadi besar, sluar jeans makin longgar..abah pon perasan saya makin kurus!.., memang tak rugi amalkan ESP, terbaiklah!..sebelum ni, saya takut nak ambik mne2 set kurus sebab dh macam2 kes ade..tp dengan Shaklee, saya yakin sgt....dengan ESP juga, saya berjaya naik rank sebagai Supervisor..saya berharap saya dapat cipta sejarah dengan melahirkan Supervisor pada bulan ni dengan ESP juga..inshaAllah, semoga Allah permudahkan usaha saya..aamiin2..

Say hello to march. Okay Papaglamz nak mengewar-warkan Pada semua. Bulan march ni Shaklee membuat promosi untuk tiga produk seperti berikut.
Ketiga-tiga produk ini mempunyai khasiat yang terbaik dan tersendiri.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:



You may also like

Tiada ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.