KISAH CINTA ESP | STRETCH MARK LEPAS BERSALIN HILANG

/
0 Comments
Mac 13, 2015
Assalamualaikum

Jom baca kisah cinta ESP dari rakan-rakan Papaglamz
Pengalaman dengan esp..tak terbilang byknye..sbb dah consume hampir 5 tahun..niat mula2 amik full set bf sbb nak menyusukan bayi ku ekslusif 2 tahun..memang berjaya..my 1st baby bf hmapir 2 tahun 10bulan dan skrg yg second baby ni dah setahun setengah dah..

memang hasilnya susu mmg meriah sentiasa cukup..dan nak best kulit makin cerah,lembut dan jerawat kat belakang bafan dah takde!! dan latest ju plg terkekut,baru2 pegi urut badan kat spa..budak perempun yg urut tu ckp..perut dan bhgn badan akak xde strecth mark pun..anak dah 2..akak makan ape.. jawap la..yeke..bukan ade ke skit2 kat peha..xde la kak..halus je kulit akak.. hehe sambil tersenyum, ju jawap sbb mkn shaklee ni.. sbb dah bertin2 ESP akak minum..alhamdulillah..badan bertenaga,baby kenyang(kulit baby jd gebu tau), kulit ku halus mulus dah..

Say hello to march. Okay Papaglamz nak mengewar-warkan Pada semua. Bulan march ni Shaklee membuat promosi untuk tiga produk seperti berikut.
Ketiga-tiga produk ini mempunyai khasiat yang terbaik dan tersendiri.

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi Ibu, Bayi dan Keluarga
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
COD: Kuantan
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:



You may also like

Tiada ulasan: