PENGUMUMAN PEMENANG RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

/
17 Comments
Mac 01, 2015
Assalamualaikum

"Sila Baca Entri Ini Bersama-sama Alunan Lagu Final Count Down Macam di Bawah"


Dengan ini Papaglamz mengucapkan ribuan terima kasih buat kesemua 85 orang peserta 

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Kerana sudi meluangkan sedikit masa menyertai Giveaway Papaglamz yang tak seberapa.

Maka

Dengan ini Papaglamz MENGUMUMKAN

PEMENANG HADIAH UTAMA

AZMAD ARSAD

*Pemenang akan membawa pulang hadiah:
Sustanained Releseased Vitamin - C
Topup RM 10.00

4 PEMENANG SAGUHATI

1. Hajar Ash
2. Cik Ash
3. Cik Karmila
4. Sheila Mutalib

*Pemenang akan membawa pulang
Topup RM 10.00

TAHNIAH PAPAGLAMZ UCAPKAN KEPADA PARA PEMENANG

p/s: Kepada semua penerima hadiah sila wassap details anda di talian 0196141393

"Maaf sekiranya ada terkurang ataupun tersalah bahasa semasa Papaglamz menganjurkan Giveaway ini. Jangan serik join lagi kalau Papaglamz buat segmen next time yer"

-sekian-





You may also like

17 ulasan:

  1. Tahniah kepada semua pemenang...

    BalasPadam
  2. Tahniah kpd pemenang bertuah ;)

    BalasPadam
  3. Tahniah kpd pemenang bertuah ;)

    BalasPadam
  4. Wow!lagu gua zaman rock dulu lah...hehe

    Tahniah untuk 5pemenang terutamanya Azmad arsad.nampaknya akak kena mskan sayur dah oren banyak2 lagilah untuk dapatkan vitamin c.hahaha

    BalasPadam
  5. wahh tahniah pemenang..anis takdak rezeki nak menang..huhu

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada semua para pemenang.

    BalasPadam
  7. tahniah kepada semua pemenang.

    BalasPadam
  8. Alhamdulilah tak sangka menang gak... lama x on9 blog gara2 laptop rosak 2minggu

    BalasPadam
  9. Tahniah semua pemenang :)

    BalasPadam
  10. yeayy !!! saya menang !!! sorrry papaglamz dah lama x bukak blog..nnti saya bg detail..

    BalasPadam
  11. Yeah!!..Alhamdulillah.. termasuk senarai jugak. walaupun yang ke-5.. Terima kasih papaglamz. Esok pagi la ye saya pagi detail..

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.