SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

/
113 Comments

Project Runnaway Next Top Model


***SEGMEN TAMAT***

Assalamualaikum

Haaa korang nampak tak tajuk segmen Papaglamz kali ni. Kepada ratu-ratu dan king of WALKAWAY sekalian apa kata jom join...

Catwalk_Next_Top_Model

Tujuan segmen ini:

Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.

Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.

Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.

Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger

Syarat-syarat

Mestilah mempunyai blog

Follow blog Papaglamz.com yang berwajah baru sekarang ni

Like FB page Papaglamz yang ada di sidebar sebelah kanan tu.

Follow instagram Papaglamz sekiranya ada.

Buat entri tajuk dia
SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ
dan letak banner di dalam entri serta backlink ke entri ini.

Letak link entri di dalam ruangan komen

Itu sahaja syaratnye. Mudah kan. Apa lagi jangan tunggu lama-lama. Jom create new entri, update entri tentang Segmen ni.

PAPAGLAMZ TUNGGU KAT ATAS STAGE NI TAU

#PITAM #PENGSAN

-sekian-



You may also like

113 ulasan:

  1. cikgu join hehe
    http://www.cikgufarha.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  2. Done join ! :D

    http://syamimirosnee.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  3. Jom ber'catwalk' beramai2...salam perkenalan semua...

    http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom.. Silakan.. Salam perkenalan juga. Tq join.

      Padam
  4. Ayu join catwalk

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  5. Asslm..join ^^

    http://creamylittlediary.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. support family #EFG.... so, kak ain join.... :)

    http://dramaticuniq.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  8. As salam,

    azney singgah jenjalan sini :)


    xoxo,
    azneyshamsuddin

    BalasPadam
  9. http://www.aimisyahirah.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  10. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  11. Bonde datang bagi sokongan #EFG

    http://kumahuitu.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  12. papa dh join...hehhe ^_^

    http://lonafreak.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  13. Mia datang join... #efg

    http://diariemil.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  14. Malas join ahaahaaaa majuk dah nak blogger ni

    BalasPadam
  15. Insha Allah.. De masa sy joiN..
    All the best..

    BalasPadam
  16. hoyeahh...dah lama tak berkunjung ke blog papaglam..saya bookmark dulu...nanti kita catwalk sama2 yee...hihi

    BalasPadam
  17. http://umikasum.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  18. http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    Ira support sini ^^

    BalasPadam
  19. DSYS : http://jmbelog.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  20. http://juetoinktoink.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    join jugak...heheheheh

    BalasPadam
  21. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  22. Salam.. support sini..

    http://www.mariafirdz.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  23. amy j sini ^^,

    http://www.papaglamz.com/2015/04/Project-runnaway-catwalk-next-top-model.html

    fb: emy aisy instag: samuelaisy

    BalasPadam
  24. Saya join ye http://qilahfurqan.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  25. salam . parihh join jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  26. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  27. done http://www.diarijejakahangat.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  28. salam perkenalan. jemput ke blog saya. saya join segmen ni.

    http://www.nuhahayati.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  29. Cik Mimie join :) IG xde ye :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  30. http://musicloveanisaa.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  31. http://maisarahmyblog.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  32. baru sempat nk menjoinkan diri...... tak kira nk join juga.... hihihi

    http://www.mialiana.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  33. Sal join:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  34. nuna join.. :) jemput2 melawat blog.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  35. PapaG..along dah join... :)

    http://www.rahimaim.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  36. join :D
    http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  37. hi papa ;)
    PG join sekali ya.

    http://mrsyatie.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  38. http://kampung-kameq.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  39. http://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  40. salam..ida join
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  41. Salam Papaglamz.....Nak join jugaklah...Insya Allah. Bolehlah blogwalking ke blog peserta lain bagi mendapatkan rakan baru dalam dunia blogger. ha..ha....

    BalasPadam
  42. Saya join..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  43. Salam perkenalan buat papaglamz. Dah siap buat entri. Di sini saya sertakan link penyertaan "Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz". Semoga diterima ya...? Semoga berjaya buat semua peserta.....

    http://www.sensasi2020.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  44. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  45. Nak catwalk jugak...

    http://belogsheila.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html?m=1

    BalasPadam
  46. Dah join yer...

    http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  47. cik b join yer Papaglamz, ^_________^

    http://ezbil-official.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  48. Bila free baru join LA...

    BalasPadam
  49. Baru nak belajar catwalk lepas ni boleh join Asia Top Model

    http://www.arzmoha.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  50. joined ! :)

    http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  51. Saya join

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  52. Cik Iput join..

    http://ibuadambatrisya.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  53. http://www.nikainaa.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  54. http://husnamujahidah.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  55. done join

    http://www.masturadin.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  56. Join juga

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  57. join jugakk. ihihi

    http://honeykinokuniya.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  58. http://www.nazlee.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  59. Assalamualaikum..Salam perkenalan dari Kak Sue..join jugak.. :)

    http://shuhaidakabdy.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papa-glamz.html

    BalasPadam
  60. http://mizzseven.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  61. http://zafirahjamaludin.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  62. Cik Ti join jugak..

    http://latitude292.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  63. http://pelangihaty.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    nad joinn :)

    BalasPadam
  64. salam .....wana joinnn ..

    http://syazrim.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  65. Done ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  66. Join Ya!

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  67. Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

    BalasPadam
  68. kak azi dah join..

    http://www.azirahman.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  69. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  70. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  71. Salam papaglamz.... saya join
    http://rianalittlecuties.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  72. Assalamulaikum... join support sahabat bblogge
    http://cikash.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  73. Join sini..Salam perkenalan..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  74. Sha join! :)

    http://awansayatasana.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  75. http://www.mamaniza.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    joined

    BalasPadam
  76. http://seindahcerita.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  77. http://www.wayneharraz.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  78. Papa, YB join nie...
    http://yangbaik.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  79. http://www.ayuinsyirah.my/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ayu join

    BalasPadam
  80. turut serta

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  81. Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

    BalasPadam
  82. salam papaglamz.. terima kasih sebab singgah blog and invite untuk join segmen ni..
    but the thing is saya tak ada fb... so, of course lah tak dapat penuhi syarat yang no. 2 tu..
    unless papaglamz ok je kalau tak like fb page tu..
    sekian..:)

    BalasPadam
  83. abg faizal....kami datang dari keluarga EFG, nak join segmen ni... :D

    http://jindrisska.blogspot.de/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  84. yeay, saya join

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  85. Dah join!
    http://www.enyabdullah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  86. salam..mommy join!

    http://www.mommylizz.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  87. Join

    http://mineko-ira.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  88. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  89. saya join ini bapaglamz.... ni linknya...http://amsran85.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  90. saya join!!

    http://ahlammiera.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  91. Nad join :)

    http://www.misznadea.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglam.html

    BalasPadam
  92. saya join
    http://putrihomestayarau.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  93. http://www.jiakreatifelt.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  94. kS join :)
    http://notaharianmama.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  95. akak join ya...terima kasih bagitahu...tak sempat blogwalking tinjau kawasan.huhu

    http://sallyadan.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  96. support sini ...

    http://ohresepiku.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  97. join papaG

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  98. saya join yer papaglamz...

    http://housewifearts.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  99. nak join jugak
    http://www.kisahsidairy.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
  100. Nampaknya segmen dah tamat, agaknya siapa yang menang nanti ye? Semoga ada yang berjaya nanti....

    BalasPadam
  101. Nampaknya segmen dah tamat, agaknya siapa yang menang nanti ye? Semoga ada yang berjaya nanti....

    BalasPadam
  102. gud luck yg join..

    jom singgah http://macammacamcite.blogspot.com/

    BalasPadam
  103. Korang semua... Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    BalasPadam
  104. =======RAHASIA MENHASILKAN UANG BERLIMPAH=========

    =======RATUSAN RIBUH HINGGA JUTAAN RUPIAH======

    DILIRIK TEMPAT PESUGIHAN TAMPA TUMBAL DARI MANUSIA

    Jika Anda sudah capek dan lelah dengan status

    P7 – PERGI PAGI PULANG PETANG PENGHASILAN PAS-PASAN

    dan Anda tidak tahu harus bagaimana untuk meningkatkan

    kondisi finansial Anda… maka saya minta Anda dengarkan saya.

    Mungkin Anda adalah orang

    yang memiliki masalah :

    1.pemikiran tidak karuan

    2.Butuh Uang

    3 Butuh angka togel hasil ritual 100% tembus yang terjamin

    4.ingin buka usaha sendiri

    5 Memiliki Banyak Hutang

    6.Penghasilan Tidak Cukup

    7.selalu gagal setiap ada pekerjaan

    Semua masalah bisa di atasi

    Maka Anda sudah tepat sekali.

    berada di sini

    Anda PENASARAN Dan

    Ingin Tahu Rahasianya?

    LANGSUN AJA HBG BELIAU JANGAN DI RAGUKAN

    KY ARIF DI NO: (082-369-439-555)

    Saya sangat berterimakasih banyak kepada

    KY ARIF punya usaha dan bisa melunasi semua hutang2 saya bakhan saya juga sudah bisa membahagiakan kedua orang tua saya bersama istri saya. itu semua atas bantuan PAK KY yang memberikan sulusi jalang menuju pesugihan mendapatkan uang , sudah banyak paranormal yg saya hubungi tapi tdk pernah membuahkan hasil, sehingga saya mencoba mengikuti ritual pesugihan KY ARIF dan alhamdulillah berhasil dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HBG BELIAU...!

    DI no 082-369 439 555 KY ARIF jangan percaya sama nomor ritual paranormal yg lain,nomor ritual KY ARIF meman selalu tepat dan terbukti.DAN TANDA TERIMAH KASIH SAYA KEPADA KY ARIF SETIAP

    SAYA DAPAT RUANGAN PASTI SAYA BERKOMENTAR TENTAN

    BELIAU BAGI ANDA YANG INGIN SEPERTI SAYA SILAHKAN HUBUNGI KY ARIF DI NO 082 369 439 555)

    BalasPadam
  105. Ruginya tak dpt join...baru kenal...segmen blog...jika ada segmen bru share ya...salam perkenalan daripada keladi

    BalasPadam
  106. Ruginya tak dpt join...baru kenal...segmen blog...jika ada segmen bru share ya...salam perkenalan daripada keladi

    BalasPadam

Google+ Followers

Blog Follower

Assalamualaikum

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Terima Kasih

With Love

-PapaG-