AWET MUDA DENGAN ESP | ISTERI DI SANGKA ADIK SENDIRI

/
4 Comments
April 29, 2015

Hubungan Intim Suami Isteri


Assalamualaikum

Jom baca kisah cinta ESP. Kali ni cerita dari Papaglamz sendiri. Enjoy...!!!
Ok la. Rata-rata bila cerita pasal ESP ni mesti relate dengan ibu menyusu la, ibu berpantang la, untuk menguatkan rahim la dan macam-macam lagi yg majoritinya gugurlz punya. Lelaki tak de ke? By the way, lelaki pun boleh minum ESP ni. Lagi banyak khasiatnya. Tak mungkin la bila minum ESP ni ade terasa nak berkasut tumit ke, nak ber shawl ke. Hahaha. Saya sendiri pecinta ESP. Mulanya bukan saya yang minum. Saya cari ESP ni untuk wife saya yang sedang berpantang. Alhamdulillah dengan mengamalkan ESP sesi berpantang wife saya berjalan baik. Di tambah breast feeding pun ok sampai sekarang anak dah 9 bulan. 

Dan sekarang saya pula yang tumpang sekaki dengan wife minum ESP. Jeles tengok ke'gojesan' beliau dan jeles bile pegi mana-mana orang asyik cakap yang wife tu adik saya. =_= #SentapHatiMakNak...!!!!

Baru-baru ni je saya start minum ESP ni. Memang terasa perubahannya. Kekal bertenaga sampai ke tengahari kalau saya ambil 2 sudu waktu serapan. Jimat... Cepat... Mudah... Berkesan... So, tiap pagi la akan jadikan menu utama ESP ni sebab mudah nak buat. Duduk berjauhan dengan wife ni sape la nak tolong wat kan sarapan kan? Mak Cik warung kat depan rumah la yang tolong. Dah lama tak beli sarapan dengan Mak Cik tu dek hari-hari ber'ESP ni. Hahaha.

Terima Kasih ESP. Muahh ciket. 

Wanita di sebelah ni la yang orang kata macam adik saya. =_=

Saya adalah PENASIHAT NUTRISI bagi kaum LELAKI.
Jika anda mempunyai sebarang keraguan yang ingin anda kongsikan bersama saya wassap or email saya

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-


You may also like

4 ulasan:

  1. untung laaa... wife muda selalu..... :)

    BalasPadam
  2. ESP memang sumber protein terbaik. Bukan saja nampak muda, tapi boleh kenyang lama, senang nak kurus...

    #efg

    BalasPadam
  3. bagus betul sampai orang sangka adik sendiri.. hahahaha.. xtahulah nak rasa bangga ke idok

    BalasPadam