DAPAT LEBIH WANG DENGAN GST

/
3 Comments
April 02, 2015
Assalamualikum

GST= Get Shaklee Today :D Dengan kos hidup yang semakin tinggi, semakin ramai yang mula mencari peluang jana duit. Pelajar pun ramai tau yang cari peluang. Sebenarnya peluang ada depan mata cuma kita belum nampak. Sebab tu Adaa kata anggap ini satu rahmat untuk kita dapat lebih banyak wang untuk keluarga.

Apa yang bagusnya Get Shaklee Today ni? Banyak bagusnya..
  • Modal 0 hanya perlu bayar yuran keahlian sekali seumur hidup RM79.50
  • Tak perlu simpan stok RM20, 30K kat rumah..semua boleh order terus melalui Shaklee
  • Berpeluang jana wang hingga 4 5 angka malah 6 angka
  • Berpeluang mendapat 3C iaitu car bonus, convention dan cash- trip 5 bintang yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee, dalam dan diluar negara. Bagi yang muslim, anda boleh pilih untuk mengikuti  trip luar negara atau pakej Umrah.
  • Semua ini boleh dilakukan hanya dari rumah dah melalui smartphone/laptop anda!

Jadi, apa yang merugikan? Bagi Papaglamz tiada..dapat tambah ilmu, tambah duit dan senang.. Papaglamz sendiri buat sambill-sambil je ni, tak mustahil kan?

Jom ubah perspektif kita.. Lihat peluang bukan natijah.. Ada rahmat diatas segala yang terjadi.. Betul tak?

Jom dapat lebih wang dengan GST!!

Saya adalah PENASIHAT NUTRISI bagi kaum LELAKI.
Jika anda mempunyai sebarang keraguan yang ingin anda kongsikan bersama saya wassap or email saya

p/s: Anda boleh memilih mana-mana set pilihan. Untuk konsultasi boleh la hubungi Papaglamz.

 
Penasihat Nutrisi
Faizal @ Papaglamz
0196141393
Fb: Muhamad Faizal @ Papaglamz
Penghantaran Pos Seluruh MALAYSIA

-sekian-

Jangan lupa terjah entri ni:

1. Sperma
2. Kanser


You may also like

3 ulasan: