ExchangeFeedGroup | BLOG AKU PENGHIBUR PEMENANG LIFESTYLE BLOG UNTUK KALI KE-DUA DI MSMW 2015

/
14 Comments
April 27, 2015

MSMW 2015, LIFESTYLE, BEST BLOG


Assalamualaikum

Tahniah buat pemilik blog AKU PENGHIBUR iaitu Acik kerana dah dua kali dinobatkan sebagai BEST LIFESTYLE BLOG. Dua kali tu. Bukan sesuatu yang mudah untuk mengekalkan sesuatu yang telah kita miliki kan? Jadi, tepuk tangan meriah buat acik. Hehehe. 
best lifestyle blog
Sebenarnya Papaglamz baru sahaja mengenali dengan lebih rapat pemilik blog Aku Penghibur ni. Sebelum ni hanya sekadar membaca blog tanpa bersembang dengan lebih rapat. Memandangkan Acik dah join group Exchange Feed Group bersama-sama dengan Papaglamz, boleh la kami saling bertukar-tukar idea dan nasihat. Ternyata Acik sangat tidak kedekut ilmu. Ada sahaja idea-idea yang dikongsikan untuk kami-kami yang baru di dalam dunia blog ni. Terima Kasih Papaglamz ucapkan.

Untuk pengatahuan semua nama sebenar Pemilik Blog Aku Penghibur ni ialah  Mohd Izahar bin Sabtu. Orang johor yer macam Papaglamz. Tentang keluarga apa yang Papaglamz tahu beliau mempunyai enam orang adik beradik dan beliau anak yang ke empat. Beliau Baru sahaja menamatkan Pelajaran dalam bidang sarjana komunikasi major dalam penyiaran UiTM. Begiutlah sedikit sebanyak tentang acik yang Papaglamz tahu.

Tentang MSMW 2015

Tahu tak apa itu MSMW? Sebenarnya Papaglamz baru-baru je tahu. MSMW ni ialah singkatan bagi Malaysia Sosial Media Week 2015. Program in bertujuan untuk mengiktiraf para penggiat blog yang telah bertungkus lumus dalam menyalurkan maklumat di alam maya melalu penulisan blog. Pengiktirafan diberi kepada blog-blog yang diundi serta dinilai antara yang terbaik dikalangan blogger yang ada di Malaysia. 
Sebenarnya, selain Best Lifestyle blogger terdapat lagi 9 kategori yang di pertandingkan. Papaglamz kongsikan pemenang bagi setiap kategori di bawah ni yer:

Best Foodie Blog : www.squallcuisine.com
Best News Blog :  cgkaunseling.blogspot.com
Best Gadget and Technology Blog : www.ohsem.me
Best Gossip and Entertainment Blog : www.spinorbinmusic.com
Best Lifestyle Blog : www.akupenghibur.com
Best Comics Blog : tiada pemenang
Best Photography Blog : tarmizishukri.com
Best Shopping Blog : www.telekung.com.my
Best Sports Blog :  www.motorsportroom.my
Best Travel Blog :  timetravelafif.blogspot.com

Tahniah buat semua pemenang dan tahniha buat Acik. Semoga Blog Aku Penghibur akan terus mendapat pencapaian terbaik dan boleh memberi inspirasi dan semangat buat blogger-blogger baru macam Papaglamz ni untuk menigkatkan pencapian blog masing-masing. Insyallah.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

14 ulasan:

  1. ni kira dah task review ker? awalnya.. hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bkn la.. Tapi nnt blh copy n paste jer. Hahaha

      Padam
  2. EFG menemukan kita semua, Alhamdulillah :)

    BalasPadam
  3. wahhh papaG buat entri acik. Hehehhe. Tahniahh acik :D

    BalasPadam
  4. tahniah acik!! acik blogger yg kak eny kagumi.. x sombong dan peramah walau banyak followr dan dikenali ramai...

    BalasPadam
  5. Alhamdulilah terima kasih acik ucapakn.. terharu rasanya.. ada yg sudi review.. semoga Allah merahmatimu

    BalasPadam
  6. tahniah achik semoga terus berjaya.....

    BalasPadam
  7. tahniah acik,tak pernah baca pun blog dia...

    singgah bw dr housewifearts.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Tahniah acik... btwy.. along baru tahu ada msmw ni... wah.. hebatlah acik.... tahniah juga buat para pemenang... ehem2... papaglamz bila lagi?ahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. One day will be. Doakn la yer.. Hahaha

      Padam
  9. Tahniah pd blogger2 yg menang.. esp acik.. hihi.. sheila blm kenal lagi acik ni. Tp insyaAllah akn cuba mengenali.. :)

    BalasPadam
  10. Tahniah pd blogger2 yg menang.. esp acik.. hihi.. sheila blm kenal lagi acik ni. Tp insyaAllah akn cuba mengenali.. :)

    BalasPadam