#ExchangeFeedGroup | Bukan Sembang Kosong

/
18 Comments
April 20, 2015
Assalamualaikum

Kembali bersama Papaglamz. Papaglam harap semua sihat-sihat belaka yer. Ok untuk entri kali ini Papaglamz nak cerita sedikit tentang ExchangeFeedGroup (EFG) ni. Sebenarnya dari minggu lepas lagi Papaglamz join group ni. Tapi baru hari ni berkesempatan untuk bercerita. 
Logo_EFG
Ok, Kak Irra dari www.irrayyan.com yang memula sekali mencetuskan idea untuk melahirkan EFG ni. Dan kini ahli telah mencecah 35orang. Engkorang semua jangan lupa like dan follow fb fan page ExchangeFeedGroup yer. Bersama-sama meriahkan suasana gituuuu. 

To be honest, bermacam tip-tip blogging yang Papaglamz dapat dari group ni. Bukan Sembang Kosong tau. Dengan celoteh-celoteh memasing dalam wassap, sangat menceriakan keadaan. The best part is typo syndrom. Ala memana group wassap mesti ade punye la syndrom ni kan. Kelako la. Hahaha. 
Logo_EFG
35 Orang Ahli EFG

Logo_EFG
Jejaka Kembar katanya
Ok la tak nak cerita pepanjang. Jom korang jenguk-jenguk blog ahli-ahli dalam EFG ni.

Kak Irra

Anis

Abang Arz

Nani

Bonde

Abang Pcl

Kak Lya

Abang Ewan 

Kak Ana

Lela

Dayah

Kc

Sha

Cc

Aina

Aisya

CN

Kak Aami

Mimin

Syira

Kak Eny

Kak Ain

Brother FR

Kak Khaty

Kak Azi

CikT

KG

Kak Efa

Kak Mia

Angah

Abang Nizam

Rara

Kak Sue

Kak Mas

Papaglamz

-sekian-



You may also like

18 ulasan:

  1. assalamualaikum
    selamat pagi
    singgah pagi :)
    sory hari ini anum bz skit..

    BalasPadam
  2. bestnyer.teringin nk join.tp mcm ne..

    BalasPadam
  3. EFG TEAM #31 here

    www.bahejabella.blogspot.com

    BalasPadam
  4. #efg # efg #efg thorbaikk..
    #typoitushomelll

    #efg34
    http://heartykisah.blogspot.com

    BalasPadam
  5. terbaikkk papa..jejaka kembar gitu

    BalasPadam
  6. yang penting Mokchik Jual Cili Kicap paling kebaboommm....!! lalalalalalaaaa.... :)

    BalasPadam
  7. typo syndrom tu yang best kan PapaG, welcome to EFG,kita kongsi ilmu kay #awesomeefg, #bukansembangkosong

    BalasPadam
  8. Kembar 4..wuwuwu..hahaha

    #EFG is awesome!!

    BalasPadam
  9. #EFG mmg awesome ! welcome to da club !

    BalasPadam
  10. nak cari kembar yang kelima keenam ketujuh...hihi... EFG besttt :D

    BalasPadam
  11. Nak join boleh ke kita blogget suam kuku jah

    BalasPadam
  12. yeah dah join! hehehehehe...

    ye la,, nampak lebih kurang je hahahaha... pelanduk dua serupa.. kembar 7 kot dari merata dunia

    BalasPadam