Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie

/
7 Comments
April 29, 2015
Assalamualikum

Kali ni Papaglamz nak join Segemen ni pulak. Korang perasan tak kebelakangan ni banyak gila Papaglamz join segmen. Nak tau kenapa? Sebab idea tak mari nak menulis gituu. 

Ok la., jom join Giveaway ni. Klik link di bawah banner.

Klil Disini

Nak hadiah keychai tu please...!!!

Kbai

-sekian-



You may also like

7 ulasan:

  1. Good luck!

    Dah lama tak blogwalking, baru sedar papaglamz dah berwajah baru!
    Nice!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq pojie.. Sama la.. Papaglamz pun dh lma x jengok2 pojie.. Harap sihat.. Huhu

      Padam
  2. Aha la papa dah bertukar wajah
    terima pasih papa sudi support GA ayu ye
    gud luck utk keychain tu yeee

    BalasPadam
  3. goodluck . singgah dari GA sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-i-am-keychain-by-hidayuayumie.html

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.