East Coat Mall | Blogger Kuantan Meet Up

/
7 Comments
Mei 11, 2015

Perjumpaan Blogger Area Kuatan di East Coast Mall (ECM), Kuantan


Assalamualaikum

Pada hari Sabtu 9 May 2015, Papaglamz dan beberapa orang blogger telah berpeluang untuk berjumpa. Antaranya Syamimi Rosnee, Syaf, Ina Aina, Amirnawawi dan Shark. Mereka-mereka ni semua memang duduk area Kuantan ni. Kebetulan kami berpeluang untuk menghadiri event yang sama, jadi berjumpa la. 

For your infi, ini adalah kali pertama Papaglamz berjumpa dengan blogger secara bersua muka kerana selama perkenalan kami hanya di alam maya sahaja. So far alhamdulillah, pada mulanya memanglah agak malu-malu kucing tapi lelama tu dapat la get long each other. 

Blogger_Kuantan_Meet_Up

Blogger_Kuantan_Meet_Up

Yang dalam gambar tu, dari kiri Papaglamz, Shark, Ina Aina, Syamim, Syaf, dan Amirnawani. Kali pertama berjumpa, kami lepak-lepak di Nando's yang terletak di tingkat bawah ECM tu. Ni pun suggestion dari food blogger Ina Aina tu. Memang best la. Jadi, sesiapa nak buat meet up, jom arrange time. Insyallah kita berjumpa.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

7 ulasan:

  1. apa yg disembangkan bila blogger bertemu blogger?

    BalasPadam
  2. ada apa dlm goodies bag tu papaG?

    BalasPadam
  3. ada dgr jugak shark ckp meet up blogger kat kuantan, aaaaaa, jeless

    BalasPadam
  4. ni dia blogger2 hebat kuantan.. semoga ikatan ukhwah antara blogger, kekal terjalin

    BalasPadam
  5. pernah jmpa amir nawawi tu dl time event nuffnang..

    BalasPadam