PENGUMUMAN RASMI KEPUTUSAN SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

/
25 Comments
Mei 18, 2015
Assalamualaikum

Pastinya rami yang ternanti-nanti dengan keputusan rasmi

Baikah, sebelum terus kepada keputusan, Papaglamz nak ucapkan ribuan terima kasih kepada 87 orang peserta yang telah di terima penyertaannya. Takdi sangka dapat penyertaan yang sebegini ramai. Terima kasih semua atas sokongan. 


Buat kesemua peserta Papaglamz akan sediakan satu Bloglist | Rakan Catwalk di sidebar sebelah kanan. Semua peserta akan di masukkan di dalam bloglist itu. Boleh la korang semua catwalk dari satu blog ke satu blog dengan mudah. 

Bagi blog pilihan untuk Papaglamz review, Papaglamz memilih 2 blog. Mesti nak tahu siapa kan? 

Blog pertama yang akan Papaglamz review ialah 


Pemilihan berdasarkan top komentar bermula dari segmen ini berlangsung

Blog kedua yang akan Papaglamz review ialah


Pemilihan menerusi random.org
Papaglamz harapkan kesemua peserta berpuas hati dengan keputusan yang telah Papaglamz buat ini. Tiada berasa-berasa hati yerk.

Di akhir kata, terima kasih sekali lagi buat semua peserta yang join. Papaglamz menyusun sepuluh jari sekiranya selama segmen ini berlangsung ada yang tersinggung ke ape ke, kita kosong-kosongyer.

Berikan masa Papaglamz untuk mereview dan mengemaskini Bloglist | Rakan catwalk tu yer.
Insyallah

With love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

25 ulasan:

  1. bertabahlah laa arz di kedudukan 4... 😊😊

    BalasPadam
  2. tahniah pada yang berjaya :)

    BalasPadam
  3. top komentar tu macam kenal je semua :)

    BalasPadam
  4. Alaaaaa buat review smpai no 2.. no 2 ajeeee hjejejhehe

    BalasPadam
  5. Alaaaaa buat review smpai no 2.. no 2 ajeeee hjejejhehe

    BalasPadam
  6. Wahhh Tahniah semua #EFG yg menang...
    nak buat permintaan, nak tgk kc catwalk hik hik hik mesti comel tuuuu

    BalasPadam
  7. yeyhhh... menang! terima kasih papaglamz n semua... pertma kali menang! :)

    BalasPadam
  8. Hai Papaglamz, lame tak bw..henpon slow..huhuuu.. oh sy xmenang, kucewa!! Hahaha Pada yg terpilih Tahniah dr saya...Selamat berCatwalk!

    BalasPadam
  9. wah..untungnya yang menang tuh..tahniah2..^^

    BalasPadam
  10. salam kenal.


    tahniah pd para pemenang.. dah lama sgt tak join mana2 segments. :-)

    BalasPadam