Rawat Gastric Dengan Energising Soy Protein

/
6 Comments
Mei 03, 2015

Ubat Gastrik dan Sakit Perut


Assalamualaikum,

Jom layan kisah cinta ESP rakan-rakan Ibu Dhia... Enjoy..!!
Gastrik
Wawa kenal dengan ESP bulan 3/2014.. Waktu ni first promosi selepas wawa join ahli. 

Wawa ada gastrik yang agak teruk, dari dulu wawa kena standby ubat gastrik kat rumah yang rasa macam ubat gigi color putih tu.. Ya Allah, nak telan pun tak lalu. Dari zaman remaja wawa sakit gastrik, langsing tak leh lapar, gastrik pasti menyerang.

Start bln 3/2014 wawa ambil 1 sudu je setiap pagi, konsisten setiap hari, hari jumaat je kadg2 termiss.. Wawa kerja site, pagi jarang sempat makan. Normal jam 10/11 baru boleh makan.. Yang BESTnya, dan sangat pelik, angin gastrik langsung tak datang.. Alhamdulillah, sampai sekarang, wawa dah tak tahu macam mana rasa sakit gastrik..

Alhamdulillah, asbab ESP sakit gastrik yang bertahun2 wawa alami, hilang dengan izin Allah..

I love ESP!! U make me healthy..

Sila dapatkan khidmat konsultasi dari saya sebelum anda membeli mana-mana produk. Pastikan anda mendapat ilmu dan maklumat yang selengkapnya sebelum membeli. Boleh email kepada saya di ibudhia90@gmail.com atau sms kan kepada saya 013-6830445 untuk konsultasi percuma apabila membuat belian dari saya

Saya IBU DHIA
Berpengalaman berpantang dengan SET BERPANTANG serta SET PENYUSUAN Shaklee. 

 Untuk Maklumat Lanjut
Wassap 0136380445
Facebook : Saadiah Fauzi
www.ibudhia90.blogpot.com
COD : Temerloh, Kuantan, Maran
Pos seluruh malaysia 

-wassalam-


You may also like

6 ulasan:

  1. ESP mmg best tuk gastrik, tp paling best mencatikkan kulit dari dalam

    BalasPadam
  2. gastrik memang menyakitkan. jangan dibiarkan

    BalasPadam
  3. kesian jugak tengok individu yang kena gastrik..

    BalasPadam
  4. gastrik kalau dibiarkan lama-lama pun tak elok.. perlu rawat segera

    BalasPadam