Review SayidahNapisah | Eh Siapa Dia Blogger Over Ni?

/
20 Comments
Mei 22, 2015

Review SayidahNapisah | Eh Siapa Dia Blogger Over Ni?


Review Seterusnya adalah KC a.k.a kakcik.

Menggelarkan dirinya sebagai Kak Cik, Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti

Kc yang ramah dan mudah mesra, menjadi mangsa usikan dan dia juga apa kurangnya suka mengusik juga.
Kc dan makanan tiada berpisah. Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon tiada gemuknya.
Kc yang tua dari usianya daripada ramalan how-old.net  HAHAHAHAAA
Kc dan trademark senyum colgatenya tiada berpisah juga. Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak efg. 
Rupanya model colgate sejak dari sekola. :D
Bercita-cita menjadi cikgu/pensyarah/ngajar tuisyen atau sewaktu dengannya. 
Berblogging seawal umur 17 tahun, motto utama Kak Cik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.

Bagi yang tidak tahu, Kak Cik sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik dan dia memang cintakan Matematik!

Kc yang aktif berbelog, aktif mengomen di blog dan aktif chitchat di group whatsapp merupakan pelajar yang cemerlang dalam akademik. 


Selepas bertahun Kak Cik menggunakan url blog memburucintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com.

Trademark blognya ialah burung terbang membawa daun dan sehingga ke hari ini, burung itu tidak pernah berhenti terbang....kasihan burung tu.

Haaaaa macam tu la ceritanya si KC ni. Bagi sesiapa yang nak kenal-kenal dengan lebih mesra dengan KC @ Sayidahnafisah ni boleh la terjah blog ni --->> SAYIDAHNAPISAH.COM

p/s: Entri ini hanyalah gurauan sahaja. Yang pastinya KC is very the good, best, and happy jer. Kalau die tak ada dalam group EFG ni, x ceria gitu. Yang lagi best die ni jadi cikgu tatabahasa BM. Dah la Papaglamz ni selalu typo jer. Sokmo la kena rotan + babab + ketuk ketampi dek KC ni dapat detect. Kita hadap jer la.. #PesananYangPanjang

With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

20 ulasan:

  1. Ala papaG.. papaG baru sikit2 TYPO.. along dengan kakak typo along si Kak Eny tu...dah berlambak TYPO..ahha

    BalasPadam
  2. Laju laju jom terjah blog KC :D

    BalasPadam
  3. hahaha...Eny, along,papaglamz, kak lya la selalu typo

    BalasPadam
  4. pergh papaG!! fitnah fitnah. tak pernah kc babab papa tauuu haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kc bagi dush dush ja kat papG nie..

      Padam
  5. ohh btw, terima kasih review kc papaG!!!! :D

    BalasPadam
  6. Terjah blog KC!! :D Apepun thanks PapaG singgah blog hari tu! Mind follback? :D

    BalasPadam
  7. malam ni free n esk cuti jom terjah.. hehehe

    BalasPadam
  8. KC ni memang penceria EFG, sunyi n peliks kalau KC ni takde..hehe

    BalasPadam
  9. tanpa kc satu hari macam irama tanpa lagu..cheewah

    BalasPadam