Tutorial bagaimana hendak semak SEO di chkme.com

/
9 Comments
Mei 09, 2015

Tips SEO


Assalamualaikum

Pastinya ramai blogger yang inginkan blognya mesra SEO kan? Dalam entri Papaglamz.com 100% mesra SEO sudah dikongsikan yang Papaglamz.com 100% mesra SEO. Jadi, bagi tujuan supaya tidak lupa ilmu yang di pelajari di dalam ExchangeFeedGroup Papaglamz nak buat nota tutorial dalam entri ni. Untuk kegunaan Papaglamz juga satu hari nanti. Nak tau macam mana semak SEO blog engkorang di chkme.com?

1. Petamanya masub website chkme.com. Klik Di Sini. Dah masuk website die? Kalau dah bagus. Hehehe

Semak_SEO_blog
2. Masukkan address blog di dalm kotak yang Papaglamz kotakkan seperti gambar di bawah ni.

Semak_SEO_blog
3. Dah sudah masukkan addres blog korang, klik Check. Nanti dapat lah result SEO blog korang. Papaglamz.com suada 100% mesra SEO.

Semak_SEO_blog
Mudah kan? adi jangan lupa untuk semak SEO blog masing-masing tau. Nanti share dengan Papaglamz. Tarima kasih sahabat-sahabat di dalam ExchangeFeedGroup yang membantu Papapglamz tentang SEO ni. Insyallah dalam entri yang ain Papaglamz kongsikan bagai mana cara untuk mendapatkan 100% mesra SEO. Stay tuned.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

9 ulasan:

  1. Ko SEO terr mcm ner buat 100% tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyallh nnt papaG share cmne nk buat yr. Hehe

      Padam
  2. nice sharing papaglamz . alhamdulillah seo chkme 100% . hehee

    BalasPadam
  3. alaaa!!~ mcm na ni.. teruk sangat ni.. banyak bad nye nad nye result..

    BalasPadam
  4. Ena punya mesti bad result. Tapi nak check juga. Mekaceh share

    BalasPadam
  5. powernya PAPA G ! 100% tuuu.. share laah tips sikit, ubainya tak sampai 100 pun :'(

    hehhee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti PapaG buat entri untuk jdkan blog 100% SEO yer. Tungguuu. Insyallah.

      Padam