3 Makanan Tambahan atau Vitamin Pilihan Untuk Memelihara Kulit dari Dalam

/
5 Comments
Jun 04, 2015

Vitamin Pilihan Untuk Memelihara Kulit dari Dalam


Assalamualaikum

Salam ceria. Papaglamz ingin kongsikan 3 vitamin utama yang di perlukan oleh kulit kita agar ia bebas dari sebarang cela dan sentiasa cantik.


Vitamin C - perlu utk pembentukan kolagen (Sila cuba Vitamin C plus Shaklee ia sustained released lengkap dgn bioflavonoid.. vitamin C Shaklee mmg larisss.. always out of stock seluruh Malaysia)

Vitamin E - membantu keseimbangan hormon dan mengawal kadar minyak dlm liang kulit (yg ni sy suggest anda cuba Vitamin E shaklee.. sbb ia natural, 400iu lengkap dgn Selenium dan yg best ia ada extract grape seed.. so mmg terbaikkk)

Protin - mengurangkan kesan hitam akibat jeragat  (apa lagii.. sila lah cuba Protin ESP Shaklee.. mmg terbaikk ..non GMO.. mmg hot stuff sampai licin stok satu malaysia.. next week baru stok sampai.. so sila book sebelum habis lagi.. kalau ada extra budget.. sila amik COllagen Powder Shaklee.. haaa yang tu mmg sah2 best tahap maksima)

Semoga bermanfaat

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

5 ulasan:

  1. Singgah tgh hari :)
    Thanks the info...
    sangat memerlukan ke 3-3 vitamin itu...
    supaya sihat..dan cantik :) peace Y

    BalasPadam
  2. memang dok ambik dahhh
    #clickclicknufnang

    BalasPadam
  3. Vitamin C Shaklee memang panasssss...!!
    mana-mana je org cakap pasal vitamin c ni... :)

    BalasPadam
  4. papaglam xde jual set kecntikan kult ker..3dlm satu..utk enzema ok ker..??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ade. Vivix. Semua blh.. Huhuhu

      Padam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.