Bertemu Sifu Blogspot, Hasrul Hassan

/
5 Comments
Jun 04, 2015

Sifu Blogspot, Hasrul Hassan


Kalau sebut je Hasrul Hassan Papaglamzrasa semua blogger tahu siapakah beliau. Lebih-lebih lagi mereka-mereka yang menggunskan blogspot sebagai hosting. Kalau korang nak tahu tentang sifu ni boleh la klik link di sini.

Nak di ceritakan, Papaglamz berkesempatan berjumpa dengan Abang Hasrul ni masa review buffet ramadhan di BGR tempoh hari. Jumpa sekajp je pon. Amik picture tukar-tukar business kad sembang sikit-sikit dan balik. Dah malam kan, Masing-masing ada urusan masing-masing. 

Tapi alhamdulillah, walaupun alam masa yang singkat ia sangat berharga. Bukan mudah nak jumpa. Abang Harul ni duduk di utara, tapi sangup datang event di Bangi. Jauh tu. Walau apapun, Papaglamz doakan semoga selamat. Hati-hati di jalan raya.


Nampak tak ke'excited'an Papaglamz di situ, Muahaha Ok la sampai di sini sahaja.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

5 ulasan:

  1. Saya pun excited jumpa geng baju hitam yang ada tulis EFG .. hebat korang .. network pun semakin dikenali ...

    ps. Tngok muka saya bangganya dapat bergambar dengan orang-orang kuat EFG ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aahla... cam menarik je EFG ni... nak saiiiiiiiiiiiiiinnnn...

      Padam
  2. Huntungla jd blogger pemes, memacam event dapat... tak macam aku yg picisan lagi newbie ni... T_T

    BalasPadam
  3. terbaiklah...bila lah nak dapat jumpe HH ni...huhuhuh

    BalasPadam
  4. Satu soalan... Kenapa papaG nampak macam terlalu teruja?ahha

    BalasPadam