Blog Review | Ahlam's Journey

/
2 Comments
Jun 22, 2015

Review Pemenang Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz


Assalamualaikum

Korang ingat lagi tak segmen yang Papaglamz buat masa bulan 5 yang lepas? Ala Segmen Catwak Bersama Papaglamz tu. >>>Klik Disini<<< Korang dah puas catwalk blom? Catwalk sampai lebam tau? Hehehe.

Entri kali ini sebagai menunaikan janji Papaglamz yang lepas Bagi peserta bertuah pilihan secara random dari random.com, Papaglamz akan review serba sedikit blognya. Jadi, peserta betuah itu ialah Ahlam's Journey. Tahniah Papaglamz ucapkan.

Kalau korang nak usha-usha or skodeng pemilik blog Ahlam's Journey ni boleh la >>>klik disini<<<



Ooooo.. Cikgu rupanya. Sekali lagi Papaglamz ucapkan tahniah pada Ahlam. Review ini sahaja yang mampu Papaglamz buat sebagai menghargai kesudian Ahlam join segmen Papaglamz ni. Semoga berjaya di dalam apa jua bidang yang ceburi tau.

With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

2 ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.