Blog Review | Ahlam's Journey

/
2 Comments
Jun 22, 2015

Review Pemenang Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz


Assalamualaikum

Korang ingat lagi tak segmen yang Papaglamz buat masa bulan 5 yang lepas? Ala Segmen Catwak Bersama Papaglamz tu. >>>Klik Disini<<< Korang dah puas catwalk blom? Catwalk sampai lebam tau? Hehehe.

Entri kali ini sebagai menunaikan janji Papaglamz yang lepas Bagi peserta bertuah pilihan secara random dari random.com, Papaglamz akan review serba sedikit blognya. Jadi, peserta betuah itu ialah Ahlam's Journey. Tahniah Papaglamz ucapkan.

Kalau korang nak usha-usha or skodeng pemilik blog Ahlam's Journey ni boleh la >>>klik disini<<<



Ooooo.. Cikgu rupanya. Sekali lagi Papaglamz ucapkan tahniah pada Ahlam. Review ini sahaja yang mampu Papaglamz buat sebagai menghargai kesudian Ahlam join segmen Papaglamz ni. Semoga berjaya di dalam apa jua bidang yang ceburi tau.

With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

2 ulasan: