#Cabaran20Hari | Menu Wajib Bulan Puasa

/
4 Comments
Jun 30, 2015

Pengat Labu Manis Menu Mudah Berbuka


Assalamualaikum

Masuk ke cabaran yang ke 4 dah. Untuk menu wajib dalam bulan puasa ni PapaG dan family biasanya akan buat Pengat Labu Manis. Buar pemanis mulut masa berbuka. Kalau ade lebih boleh makan untuk moreh juga. Bukan hanya PapaG dan wife, Family sebelah PapaG juga penggemar pengat yang tegar. Kalau pun bukan bulan puasa, mak akan buat juga pengat untuk anak-anaknya kalau balik kampung. Memang best la.

Kebetulan awal puasa hari tu Ibu Dhia ada buat pengat labu ni. Jadi PapaG konsi la kat korang. Tapi gambar je la. Nak resepi? Ala resepi biasa-baiasa jer. Insyallah PapaG kongsikan resepi dalam enti yang lain yer. Tunggu tau.



Haaa jangan cakap PapaG tak kongsi tau. Tu la gambar yang ade. Gigih mencari semula gambar yang lepas untuk dimuatkan dalam entri ni. Korang jangan lupa join cabaran ni. At least ade la topik nak buat entri. Tak payah pening. Boleh >>>klik disini<<< untuk maklumat lanjut tentang #Cabaran20Hari.

With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

4 ulasan:

  1. sedapnyaaa pengat labu.
    terima kasih efg sebab bagi sokongan pada Nani. In sha allah sikit2 saya cuba bina balik semangat yang hilang. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyllh nani.. Nani kuat.. Kami tau...!!!

      Padam
  2. hat ni yang masak malam2 hari tu kan.. ;)

    BalasPadam
  3. Sedapnya labu.. hehe.

    Jemput join GA kad raya nina

    BalasPadam