Karipap Giant Inti Meletop

/
1 Comments

Resepi Karipap Inti Kentang


Assalamualaikun

Waktu petang pastinya perut tercari-cari santapan ringan sebelum mengambil dinner. Papaglamz kalau di waktu petang akan mengambil sedikit kudapan ringkas bagi mengalas perut. Sambil-sambil berehat bersama keluarga dan menanti waktu makan malam, pastinya menggamit suasana indah di dalam keluarga. 

Baru-baru ni Papaglamz berkesempatan merasa karipap giant yang dibeli di warung sekitar rumah Papaglamz. Karipap ni besar dan inti dia sangat best. Pedas-pedas manis. Sakali makan mestu nak lagi. Jemput la tengok yer. Hehehe    
Haaaa korang nampak tak kebesaranya tu? Inti die yang Papaglamz suka sangat. Ok la, selamat mencuci mata.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

1 ulasan:

  1. semestunya... Along terliur walaupun sekadar tengok gambar sahaja..ahha

    BalasPadam