Karipap Giant Inti Meletop

/
1 Comments
Jun 05, 2015

Resepi Karipap Inti Kentang


Assalamualaikun

Waktu petang pastinya perut tercari-cari santapan ringan sebelum mengambil dinner. Papaglamz kalau di waktu petang akan mengambil sedikit kudapan ringkas bagi mengalas perut. Sambil-sambil berehat bersama keluarga dan menanti waktu makan malam, pastinya menggamit suasana indah di dalam keluarga. 

Baru-baru ni Papaglamz berkesempatan merasa karipap giant yang dibeli di warung sekitar rumah Papaglamz. Karipap ni besar dan inti dia sangat best. Pedas-pedas manis. Sakali makan mestu nak lagi. Jemput la tengok yer. Hehehe    
Haaaa korang nampak tak kebesaranya tu? Inti die yang Papaglamz suka sangat. Ok la, selamat mencuci mata.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

1 ulasan:

  1. semestunya... Along terliur walaupun sekadar tengok gambar sahaja..ahha

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.