Pesta Buih Sabun Giant di Teluk Cempedak

/
4 Comments
Jun 21, 2015

Pesta Buih Di Bulan Ramadhan, Teluk Cempedak


Assalamualaikum

Biasanya orang main buih sabun saiz yang kecik-kecik je kan? Ni rare bagi Papaglamz la. Bertempat di Teluk Cempedak, Kuantan, ada satu kios jualan yang serve buih sabun ni. Teruja Papaglamz tengok. Macam tu jugak Imtiyaz dan Ibu Dhia. Siap amik video lagi. 

Murah pulak tu. Satu mangkuk kecik air sabun tu cuma RM 2 je. Boleh la main 10 kali. 


Jangan lupa singgah Instagra Papaglamz yer. Klik Disini. Ok la nak share itu sahaja. Selamat bepuasa semua.

-sekian-


You may also like

4 ulasan:

  1. berbuih-buih.......ada jual buih-buih cinta x?

    BalasPadam
  2. mulut berbuih..haha nak juga sebut buih.salam ukhuwah papaG.Boleh pulak komen sini.

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.