Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

2.7.15

#Cabaran20Hari | Kenangan Manis di Bulan Puasa

Hadiah Dari Tunang


Assalamualaikum

#Cabaran20Hari masuk tajuk ke 6. Ade lagi 14 tajuk je lagi. Chayoookkk PapaG.....!!!! Buktikan anda seorang blogger tegar. Gituuu. Hehehe. Ok la, untuk tajuk kali Pengalaman Manis Bulan Puasa. Sebenarnya banyak kenangan manis yang terjadi masa bulan puasa ni. Tapi ade satu kenangan yang sangat-sangat terindah ialah first time berbuka puasa dengan tunang 2 minggu sebelum kawen. Diulangi first time yer. Tu pun dengan family die sekali. 

Kami ni masa kenal lepas tunang cinta jarak jauh. Lepas kawen pun masih lagi cinta jarak jauh.Tapi alhamdulillah kasih sayang dan rasa percaya dalam hati kami masih kukuh terpahat. Gituuuu. Hehehe. First time berbuka puasa dengan tunang memang seronok la. Tapi malu jugak la. Tak boleh nak malu, lepas kawen nanti, tetiap hari makan sama-sama. Ko tenung la bini ko tu puas-puas. 

Leoas berbuka dapat hadiah. Al-quran kat seperti gambar di bawah ni. Dengan kata-kata yang membuatkan PapaG tak tidor malam. Oh indahnyaaaaa... Kenangan manis tu...... Kenangan manis tu.... 

Life Of Islam, Hadiah Dari Tunang, Fasting Month Memory

Life Of Islam, Hadiah Dari Tunang, Fasting Month Memory
 Haaa ok la itu sahaja perkongsian dari PapaG. Jumpe next entri untuk #Cabaran20Hari. Insyallah.

With Love
Papaglamz

-sekian-

3 ulasan:

  1. acecece sooo sweettt sawit papaG =)

    BalasPadam
  2. so sweet... memang sangat manis nie. semoga kekal hingga ke jannah...

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com