#Cabaran20Hari | Kenangan Manis di Bulan Puasa

/
3 Comments
Julai 02, 2015

Hadiah Dari Tunang


Assalamualaikum

#Cabaran20Hari masuk tajuk ke 6. Ade lagi 14 tajuk je lagi. Chayoookkk PapaG.....!!!! Buktikan anda seorang blogger tegar. Gituuu. Hehehe. Ok la, untuk tajuk kali Pengalaman Manis Bulan Puasa. Sebenarnya banyak kenangan manis yang terjadi masa bulan puasa ni. Tapi ade satu kenangan yang sangat-sangat terindah ialah first time berbuka puasa dengan tunang 2 minggu sebelum kawen. Diulangi first time yer. Tu pun dengan family die sekali. 

Kami ni masa kenal lepas tunang cinta jarak jauh. Lepas kawen pun masih lagi cinta jarak jauh.Tapi alhamdulillah kasih sayang dan rasa percaya dalam hati kami masih kukuh terpahat. Gituuuu. Hehehe. First time berbuka puasa dengan tunang memang seronok la. Tapi malu jugak la. Tak boleh nak malu, lepas kawen nanti, tetiap hari makan sama-sama. Ko tenung la bini ko tu puas-puas. 

Leoas berbuka dapat hadiah. Al-quran kat seperti gambar di bawah ni. Dengan kata-kata yang membuatkan PapaG tak tidor malam. Oh indahnyaaaaa... Kenangan manis tu...... Kenangan manis tu.... 

Life Of Islam, Hadiah Dari Tunang, Fasting Month Memory

Life Of Islam, Hadiah Dari Tunang, Fasting Month Memory
 Haaa ok la itu sahaja perkongsian dari PapaG. Jumpe next entri untuk #Cabaran20Hari. Insyallah.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

3 ulasan:

  1. acecece sooo sweettt sawit papaG =)

    BalasPadam
  2. so sweet... memang sangat manis nie. semoga kekal hingga ke jannah...

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.