Dunia Perkongsian Makanan di Instagram

/
1 Comments
Julai 22, 2015

Food Capitals on Instagram


Assalamualaikum

Dunia Instagram "Let The Picture Speak "


PapaG akui Instagram juga merupakan salah satu media sosial yang sangat popular sekarang selain Facebook. Korang mesti ade akaun instagram kan? Instagram ni hanya menggunakan medium perkongsian bergambar sahaja. Tentunya macam-macam gambar yang di kongsikan oleh pemilik akaun Instagram.

Dunia Makanan di Instagram


Rasanya tidak keterlaluan kalau PapaG katakan yang Instagram ni sebagai satu dunia perkongsian maknan. Yela. akaun Instagram PapaG je berpuluh gambar makanan yang PapaG upload untuk tatapan semua. Tu tak kira orang lain lagi. Ni contoh #tag yang PapaG guna untuk mencari gambar makanan.


Banyak kan? Berjuta-juta orang share gambar makanan. So, sesiapa yang nak mencari idea-idea resepi or tak tau nak makan ape, boleh la cuci-cuci mata di Instagram dengan #tag yang PapaG sebutkan tadi. Sampai di sini sahaja.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

1 ulasan:

  1. kalau tengok makanan di instagram ni memang terliur jer...

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.