Lawak Kabinet Baru 2015

/
1 Comments
Julai 28, 2015

Tukar Kabinet Baru 


Assalamualaikum

PapaG nak kongsi satu lawak jenaka yang PapaG dapat di dalam group wassap. Korang baca la yer. Simple but nice...!!!

Tukar+Kabinet+Baru

Mamat A : Kabinet dapur baru ke bro??

Mamat B : Tak lah,kabinet lama jugak.susun2 sikit je..maklum la lepas raya ni besepah sikit.huhu..yg mangkuk kasi dok atas sikit,letak kipas sekali..yg mana dah xmau pakai kasi buang. Cantik x?

Mamat A : Makin beselerak ja kabinet kau ni bro aku tengok.banyak sgt mangkuk kt atas tu.

Mamat B : Eh kau ni,rumah aku,aku punya suka la..kau tak suka kau bole blah..yg mangkuk² aku letak susun kat atas

***Lawak ini tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati

-sekian-


You may also like

1 ulasan:

  1. hahaha . mangkuk terus . tapi sangat deep ayat dye . hahaa

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.