Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

28.7.15

Lawak Kabinet Baru 2015

Tukar Kabinet Baru 


Assalamualaikum

PapaG nak kongsi satu lawak jenaka yang PapaG dapat di dalam group wassap. Korang baca la yer. Simple but nice...!!!

Tukar+Kabinet+Baru

Mamat A : Kabinet dapur baru ke bro??

Mamat B : Tak lah,kabinet lama jugak.susun2 sikit je..maklum la lepas raya ni besepah sikit.huhu..yg mangkuk kasi dok atas sikit,letak kipas sekali..yg mana dah xmau pakai kasi buang. Cantik x?

Mamat A : Makin beselerak ja kabinet kau ni bro aku tengok.banyak sgt mangkuk kt atas tu.

Mamat B : Eh kau ni,rumah aku,aku punya suka la..kau tak suka kau bole blah..yg mangkuk² aku letak susun kat atas

***Lawak ini tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati

-sekian-

1 ulasan:

  1. hahaha . mangkuk terus . tapi sangat deep ayat dye . hahaa

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com