Amalkan 9 Langkah Menzahirkan Cinta Suami Isteri

/
5 Comments
Ogos 19, 2015

Mungkin anda mencari:
- Cerita cinta suami isteri
- Rumah tangga bahagia
- Nasihat-nasihat dalam rumah tangga


Assalamualaikum

Pernah tak kita tanyakan pada pasangan suami isteri yang sudah menikah dengan soalan:
Korang ni tengah bercinta ke?
Mesti jawapan mereka kebanyakannya:
Tak lah kitorang dah kawen la.
Betul tak? Memang majoriti macam tu. Bukan nak mengata pada orang. PapaG sendiri pun macam tu juga. Kekadang terlepas pandang yang sebenarnya pasangan suami isteri ni sedang bercinta. Berbeza kan kalau soalan yang sama di tanyakan pada pasangan-pasangan couple kat luar sana. Mesti dengan cepat mereka jawab YES.. WE ARE IN LOVE EACH OTHER. Giteww Speaking..!!!

Mungkin ade yang beranggapan bahawa sebuah perkahwinan itu adalah hanya sebagai satu tanggunjawab. Ya betul. Ia satu tanggungjawab yang perlu dipikul oleh suami dan isteri. Walaubagaimanpun, jangan rasa perkahwinan itu sebagai satu jawatan yang di penuhi dengan pelbagai tanggungjawab. Jadikan status suami dan isteri itu sebagai jalan untuk mencintai dan di cintai. Malah, dengan perkahwinan anda harus memperhebatkan lagi perintaan anda berdua. Percayalah...!!!

Berikut PapaG kongsikan antara langkah untuk menzahirkan rasa cinta suami isteri dari Ustazah Siti Nor Bahyah

Amalkan 9 Langkah Menzahirkan Cinta Suami Isteri
Semoga kasih sayang yang dibina dlm mahligai rumahtangga setiap pasangan akan disinari dgn keberkahan menuju keluarga Sakinah Mawaddah Warahmah, insyaAllah! Wallahualam

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

5 ulasan:

  1. hari2 ckp I love you gitu.buat tau papag...huhuhuhu

    BalasPadam
  2. Lepas ni, kalau org tanya tengah bercinta ke, jawab lah "Aah, kitorang tengah loving couple forever and ever".. hihi

    BalasPadam
  3. Lepas ni, kalau org tanya tengah bercinta ke, jawab lah "Aah, kitorang tengah loving couple forever and ever".. hihi

    BalasPadam
  4. kejutan apa yang papaG kasi dekat isteri papaG? hehehehe

    BalasPadam