Belajar Menulis Di Atas Pasir

/
2 Comments

Riadah bersama keluarga


Assalamualaikum

Baru-baru ni PapaG dan family berkesempatan bermain di tepi pantai. Wife PapaG memang suka pantai ni. Main pasir, main air, berangan dan macam-macam lagi la. Korang tau tak, tengok laut ni pahala tau. Lagi satu, kaki yang pijak pasir akan sihat. Cuba korang cuba jalan tepi pantai tapa pakai kasut, nanti korang akan tengok kaki korang berpeluh. Kiranya ade refleksologi la kat situ.

Kat tepi pantai ni, Imtiyaz seronok la. Tak habis mulut die bercakap. Entah ape lang di cakapkannye tu. PapaG sebok amekgambar jer. Ade satu part yang paling best tu, Ibu Dhia tulis something atas pasir, die pun ikut sama nak menulis. 

Pantai yang PapaG pergi ni dekat je dengan rumah. Dalam 15 minit je. Kat Kuantan ni banyak pantai-pantai yang boleh korang lawati. Dan sememangnya ramai yang datang. Lebih-lebih lagi waktu petang hujung minggu. Macam-macam aktiviti yang diorang buat bersama family atau rakan-rakan. PapaG pernah cerita tentang pantai yang kami pergi ni dalam entri ni Sepetang di Kampung Pantai Pelindung, Besrah Kuantan. Jangan lupa klik tau.
Riadah bersama keluarga

Riadah bersama keluarga

Riadah bersama keluarga
Nampak tak Imityaz tulis tu. Hahaha. Tak la tu Ibu Dhia yang tulis. Dia kacau-kacau jer. Korang kalau ade masa datang la ke pantai ni. Okay.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

2 ulasan:

  1. Bagus kan bawa anak main pasir pantai...elok untuk perkembangan diaorg.

    BalasPadam
  2. eeeeeuuuuuwwwwwhhhh....!!
    Pejal suka berangan tepi pantai...

    confirm jiwang...!! hahahahaaa.. :p

    BalasPadam