Blogwalking Berdarah

/
19 Comments
Ogos 14, 2015

Henset Jatuh Atas Muka


Assalamualaikum

Selamat pagi semua. PapaG harap semua dalam keadaan sihat dan PapaG doakan anda semua berada di bawah rahmat allah SWT. Insyallah. Terima kasih korang sebab sudi singgah baca entri pepagi buta ni. Hehehe. Apa la yang berdarah dengan PapaG ni kan? Korang tak terasa teruja ke nak tahu?

Sebenarnya malam tadi PapaG dah ala-ala mengantuk. Tapi gigih la bukak phone nak blogwalking. EFG members ade target bulan ni. Tak capai lagi tu yang sedih. Mengigihkan la diri untuk berblogwaliking. Dapat 5 or 10 blog jadi la kan. Hehehe
Henset Jatuh Atas Muka

Nak dijadikan kisahnya, pegang hanset sambal baring, bila mata terlelap jatuh la henset tu kat muka. Hat ni jatuh kat mulut. Habis luka gigi ku. Sob sob sob. Tapi, luka sikt jer la. Tak la sampai kena pergi hospital and warded segala bagaikan? Manja sangat kalau macam tu. Kulit bajet-bajet sutera je la kalau gitu kan. Hehehe. I is kuat. Yeah..!! #Giuteww

Ok la, korang mulakan hari korang dengan gembira ok. Jangan lupa bacalah BISMILLAH sebab bila buat sesuatu kita mulakan dengan menyebut nama Allah insyallah ia akan menjadi satu ibadah. Sekali lagi PapaG doakan korang semua sihat dan dipermudahkan segala urusan hari ni. Wallahualam

p/s: Nak letak gambar gigi berdarah tapi malu la. Gigi tak santek macam KC dari sayidahnapisah.com hahahahah. Maaf andai kemerapuan ini menjengkekal semua. (^_^)y

With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

19 ulasan:

  1. saya lagi nervous kalau online guna laptop, pastu laptop jatuh atas lantai. :D sobsss


    hanisamanina.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. Kau main lgi.. Ap kata baring atas lantai.. Confirm x jatuh kt memana.. Ngeee

      Padam
  2. hadoiii..mujur tak patah gigi.. :)

    BalasPadam
  3. Amboi... gigih sungguh. Kuat juga semangat papa sampai gitu sekali...

    BalasPadam
  4. salam jumaat...ha ha ha, pernah terjadi juga pada Farah...

    BalasPadam
  5. Menjengkekal? Hahaha, typo di situ.

    BalasPadam
  6. patut la tajuk gempak giler...pengalaman bw sampai gigi berdarah ni...hebat..hebat..

    BalasPadam
  7. ish.. ish.. ingatkan kisah berdarah apa la tadi.. haha

    BalasPadam
  8. hahaha...macam mana la bleh terjatuh kat muka??setakat ni tak penah laa fon jatuh kat muka tp jatuh bwh katil..hahaha

    BalasPadam
  9. hahaha..terasanya.. !!! tau xpe.. yoorin sambil susukan irine sambil blogwqalking..dah ngantuk sangat berapa kali lah hp terlepas kena kat kepala anak..wakakaka

    BalasPadam
  10. hahaha..selalu jadi mcm ni..kadang2 buat kerja lewat malam, sampai kepala terjatuh atas keyboard laptop pun ada

    BalasPadam
  11. haha tak pernah pun kena macam ini

    BalasPadam