ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

/
8 Comments
Ogos 21, 2015
Assalamualaikum

Nah korang....!!!!
Kak Ain dari Dramaticuniq.com ade anjur GA memparodykan diri.

Hadiah lumayan uolssss... RM 200.00

Korang kalau nak join boleh klik link kat bawah gambar akak ni.

Jangan lupa jin tau.

menangi hadiah wang tunai RM350, parody gambar, parody aksi, giveaway pertama saya, dramatic uniq, blogger malaysia
KLIK DI SINI

Gambar Parody dari Papaglamz



"IF PEOPLE ARE TRYING TO BRING YOU DOWN, IT ONLY MEAN YOU ARE ABOVE THEM. BE CONFIDENT....!!!!!"
 
With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

8 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. hahahahaha. sebenarnya kita yang komen. tapi terpakai blog kak Zati. adeh

      Padam
  3. goodluck papa :) Ain like ke idak ye haha :)

    BalasPadam
  4. wah wahhh ada pesaing laaa kc! hahahah

    BalasPadam
  5. Kenapa ada ayat
    "Jangan lupa jin tau"

    hahhahahahaaa... Pejal typo ler tu...!! :p

    apa-apapun THANK YOU SO MUCH Pejal sudi joinnnn GA kak ain... hehehhehee... sporting and supportive sungguh.. ok, tak kan gaduh dengan Pejal selama 15 minit....!! kikikikikiii... :)

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.