Promosi 50% Italian Food | Beita Baik Bagi Penggemar Makanan Itali

/
16 Comments
Ogos 13, 2015

50% OFF EVERYTHING makanan Itali di Capricciosa


Assalamulaikum

Baru ni ade seorang PR dari Restoran makanan Itali, Capricciosa call PapaG untuk buat food review sabtu ni di Sunway Pyramid. Sejujurnya PapaG tak pernah dengar pun nama Restaurant ni. Untuk mencari beberapa kepastian, search tentang restaurant ni kat google. Alhamdulillah terjumpa satu blog ni yang pernah mencuba makanan di restaurant ni. Complete review die buat. Terliur jugak la tengok. Seriously tak sabar nak tunggu hari sabtu ni. Jom PapaG kongsikan beberapa makana yang ada di restaurant ni. 
hiasan dinding capricciosa 4

Ocean Platter

Pizza

selfie depan capricciosa
Ni pemilik blog Explorasa.my tempat PapaG pinjam gambar-gambar ni. Terima kasih Brother Sohoq. Korang boleh la usha-usha blog abang ni. Gerenti sesat tak jumpa jalan keluar tengok macam-macam makanan ade. Hehehe

Tunggu PapaG review tempat ni sabtu ni tau. Kat instagram pun ade, Facebook pun ade. Jangan ketinggalan. Stay tuned. #TakSabarKuasa100

With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

16 ulasan:

  1. nakk jugakk.... sedapnyee semua niii.. nak makan nak makan.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila la ke restoran ni. Sunway pyramid ade.. Pavilion ade..

      Padam
  2. Tegok gambar can sedapp jerr.......x sbar nk tggu papaG review mknan die....(^_^)

    BalasPadam
  3. Tegok gambar can sedapp jerr.......x sbar nk tggu papaG review mknan die....(^_^)

    BalasPadam
  4. Nak makanan yg sedap...best nyer bleh mkn ni..

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. kan mama kan... insyllh ku xde aral sampai la di sana..

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. nyum.. nyum.. tak saba tunggu papaG review..

    BalasPadam
  8. Bagi peminat Pizza dan Pasta, Promosi hebat sehingga 50% di kesemua outlet Capricciosa,... Pecoh perut makan...

    #capricrazypromo
    #capricciosa
    #50%
    #halal
    #4daysonly
    #untonglaaaaa

    http://khudrihalim.blogspot.com/2015/08/review-capricciosa-pasta-pizza.html

    BalasPadam

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.