youtube

Nak melihat aku masak secara live dalam video? Jom tonton di Youtube Channel Papaglamz TV. Jangan lupa subscribe, like dan komen ya.!!

3.8.15

Some One That Make You Happy

Exchange Feed Group 31 Days Challenge


Assalamualaikum

Geng EFG ade buat satu cabaran 31 hari untuk kami mengupdate gambar kami mengikut tema-tema yang di tetap kan. Jadi hari ni tema dia Some One That Make You Happy. Waowww..!! Sorang je ke? PapaG punya macam banyak jer. 

Sekarang ni antara orang yang betu-betul membuatkan PapaG gembira seharusnya Isteri PapaG. Majority mesti cakap macam ni kan..? Untuk yang dah berumahtangga la. Yang belum tu jangan nak ngengada yer. Isteri PapaG.. Dia Isteri Luar biasa <<mohon klik. Pernah PapaG titipkan puisi buatnya. Jangan lupa terjahentri tu tau. Isteri yang tiada dua dan tiada tiga. #Insyallah

Ok la, korang tengok la beberapa gambar PapaG bersama someone that make me happy.


Some+One+That+Make+You+Happy

Some+One+That+Make+You+Happy
Haaaaa.. Acu komen siket.. Ni gambar lama-lama. Gambar baru-baru tak de la. Ok itu sahaja.

With Love
Papagamz

-sekian-

3 ulasan:

  1. Orang disisi tulaa yang menggembirakan... teman gaduh... teman gurau.... :) semoga kekal dooonia akhirat ya PapaG...

    BalasPadam
  2. amboi.. wefie..hehehehe

    BalasPadam
  3. Comey wife Pejal ni.. muka muda selalu.. Kalau teka umur 16 tahun pun percaya niii... :)
    Semoga kekal bahagia hingga ke syurga ye.. Walau berjauhan, takmo notty-notty okehh.. hahahahahaa...!!

    BalasPadam

Papaglamz.com © . Designed by MaisarahSidi.com