TERUJA | Papaglamz di Laman Media.?

/
4 Comments
Ogos 13, 2015

Pengamal Media Sosial dan Blog


Assalamualaikum

Harap semua sihat. Terima kasih pada semua yang sudi singgah blog Papaglamzcom yang tidak seberapa ni. Terima kasih jugak sudi membaca celoteh-celoteh yang kadang-kadang tu ade kemrapuan tu. Harap maaf jika ada salah dan silap dalam tulisan-tulisan yang telah di post dalam ruangan blog ini.
Pengamal Media Sosial dan Blog

Pengamal Media Sosial dan Blog

Untuk pengatahuan semua, PapaG bukan hanya ada blog ni sahaja. PapaG juga boleh la korang temui di facebook dan juga instaram. Jangan lupa like dan follow kedua-dua media sosial ni. Kat sini la kita dapat sembang-sembang. Harap nak masuk media RTM ke.. Metro ke. Majalah ke.. Memang tak la kan. Pak Jemah tak mampu hokayyy. Kita bermula dari blog la yer. Insyallah satu hari jadi macam Dato' Siti. #Gitewww #KauMampu

Jom Follow Instagram Papaglamz (Klik button di bawah)

Jom Folow Instagram @papaglamz



Instagram



Jom Like FB Page Papaglamz



Sekian sahaja untuk entri ringkas dari PapaG. Semoga bertemu di lain kesempatan. Insyallah.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

4 ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.