GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM

/
4 Comments
September 05, 2015

Peminat Hello Kitty di Malaysia


Assalamualaikum

Kecomelan Hello Kitty sememangnya tidak dapat di nafikan. Tentunya jika sesiapa yang melihatnya akan berasa geram ingin peluk-peluk. Karakter Hello Kity adalah diilhamkan daripada karakter seekor kucing. Namapun kucing. Mesti la comel kan. Kitty membawa maksud anak kucing. PapaG percaya di Malaysia sahaja tentunya ramai yang menjadikan kucing sebagai haiwan peliharaan. Berbagai nama dan jolokan yang diberi bagi kucing peliharaan masing-masing. Ada yang di namakan kitty, comel, manja, tembam dan ada juga yang menamakan dengan hello kitty sempena mengambil nama karakter ini. 

Jangan tak percaya, Hello Kitty ini mempunyai kumpulan peminat yang tersendiri. Apa tidaknya, karakter Helo Kitty yang comel dan sweet ini mampu di jadikan pelbagai hadiah ataupun simpanan peribadi. Ada juga yang menjadikan anak patung ataupun bungkusan hadiah yang mempunyai karakter watak Hello Kitty sebagai pilihan mereka. Luas dan besarkan kumpulan peminat Hello Kitty ni? Anda pula bagaimana? Adakah anda juga termasuk dalam golongan peminat karakter kartun Hello Kitty? 

Bagi peminat-peminat Hello Kitty di Malaysia, anda berpeluang untuk mendapatkan set atuk nenek Hello Kitty. ada set alat tulis, set cermin mata dan set dapur yang bermotifkan Helo Kitty. Sangat comel. Korang nak tahu macam mana nak daptakannya? Mudah sahaja. Hanya perlu join GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM yang sangat mudah ni. Korang boleh klik link di bawah gambar untuk mengatahui maklumat lanjut untuk menyertai giveaway ini. 

Peminat-Hello-Kitty-di-Malaysia
Klik Di Sini Untuk Keterangan Lanjut

Peminat-Hello-Kitty-di-Malaysia

Peminat-Hello-Kitty-di-Malaysia

Peminat-Hello-Kitty-di-Malaysia

Peminat-Hello-Kitty-di-Malaysia

Nampak tak hadiah-hadiah yang bakal anda semua menangi. Sangat menarik. Rasanya la kan, kalau kat dapur ade set Hello Kitty ni anak PapaG tu nanti mesti rajin masuk dapur. Bukan nak masak pun. Mungkin nak bermain sahaja. Hehehe. Tak pe la. Kepada semua pembaca, jangan ketinggalan untuk menyertai giveaway yang mudah ni tau. Selamat mencuba. Wallahualam.

With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

4 ulasan: