GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ

/
8 Comments
September 05, 2015

Koleksi baju dari Halwa Attire, Mencari baju mengandung yang cantik, Baju mengandung murah, Pregnant mommy


Assalammualaikum

Mendapat berita akan kehadiran cahaya mata adalah berita yang amat menggembirakan. Betul tak? Begitulah apa yang di rasai oleh PapaG semasa mendapat berita wife mengandung kan puteri sulung kami. Gembira bukan kepalang. Senyum sampai ke telinga. Anda pula bagaimana? Jika dulu mereka-mereka yang mengandung amat sukar untuk mencari pakian untuk di gayakan. Namun, kini tidak lagi. Buat bakal-bakal ibu yang sedang sarat mengandung, jangan jadikan ia satu halangan untuk anda bergaya. Di Halwa Attire menampilkan koleksi pakaian ibu-ibu mengandung yang sangat menarik dan menigkut trend masa kini.

Koleksi Halwa Attrie semetinya menjadi salah satu koleksi wajib di dalam almari baju anda. Tak la bosan dengan hanya memakai jubah mengandugkan? Sesekali apa salahnye bergaya. Cuba anda lihat koleksi pakian-pakian di bawah ini. Sesuai la dengan nama Halwa yang manis, semestinya koleksi ini sangat manis dan anggun sekiranya di pakai oleh bakal-bakal ibu tak kira kepejabat ataupun bersantai di rumah. Tentu cik abang bertambah sayang.

Koleksi-baju-dari-Halwa-Attire-Mencari-baju-mengandung-yang-cantik-Baju-mengandung-murah-Pregnant-mommy

Koleksi-baju-dari-Halwa-Attire-Mencari-baju-mengandung-yang-cantik-Baju-mengandung-murah-Pregnant-mommy

Koleksi-baju-dari-Halwa-Attire-Mencari-baju-mengandung-yang-cantik-Baju-mengandung-murah-Pregnant-mommy

Koleksi-baju-dari-Halwa-Attire-Mencari-baju-mengandung-yang-cantik-Baju-mengandung-murah-Pregnant-mommy

Cantik kan? Memang cantik. Cuba bayangkan sekiranya anda yang memakainya. Boleh la puji diri sendiri. Nak tahu cara mudah untuk mendapatkan koleksi baju-baju yang manis lagi cantik dari Halwa Attire? Mudah sahaja. Halwa Attrie yang menjalankan perniagaannya melalui medium sosial Facebook (Klik Di Sini) dan juga Instagram (Klik Di Sini) memudah untuk kita mencuci mata melihat-lihat koleksi-koleksi dari Halwa Attire. Jangan lupa klik tau.

Nak tahu cara dapatkan koleki baju mengandung dari Halwa Attire secara PERCUMA..? Mudah.. Jom join GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ. Dengan mudah free sahaja anda dapat memiliki salah satu koleksi baju dari Halwa Attrie, Jangan ketinggalan. Untuk maklumat lanjut tentang giveaway ini anda boleh klik link di bawah banner. Klik jangan tidak klik. PapaG dah join. Mudah sahaja.

Koleksi-baju-dari-Halwa-Attire-Mencari-baju-mengandung-yang-cantik-Baju-mengandung-murah-Pregnant-mommy
Klik Di sini
Untuk pengetahuan semua, giveaway yang dibawakan khas oleh Halwa Attrie ini akan berakhir pada 15 Sept 2015. Tak lama lagi tu. Jadi cepat-cepat. Kalau lambat-lambat takut ketinggalan pula. Semoga korang berjaya. Wallahualam

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

8 ulasan:

  1. gd luck..fzah dr GA yg smaa..:)

    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-2nd-anniversary-blog-akif.html

    BalasPadam
  2. Salam..TERIMA KASIH Sudi Join..Tunggu UPDATE TERKINI Senarai Peserta !!!

    BalasPadam
  3. TAHNIAH PAPAGLAMZ ..ANDA PEMENANG GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ ... TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/09/pemenang-giveaway-2nd-anniversary-blog.html

    BalasPadam
  4. TAHNIAH PAPAGLAMZ ..ANDA PEMENANG GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ ... TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/09/pemenang-giveaway-2nd-anniversary-blog.html

    BalasPadam