Cabaran7Hari | Apa Ada Dalam Wallet Anda?

/
13 Comments
Oktober 02, 2015

Cabaran Instablog, Cabaran Exchange Feed Group, Apa ada dalam wallet


Assalamualaikum

Ok kalau semalam cabaran 7 hari memaksa kita PapaG untuk berselfie, untuk cabaran hari ke-dua ni pulak PapaG akan berkongsi pada semua apakah yang selalu ada dalam wallet PapaG selain duit? PapaG percaya semua orang ada wallet kan? Ada berani nak tunjuk apa yang ada dalam wallet korang? Jom la join cabaran ini.

Nah gambar ni adalah beberapa item yang mesti ada dalam wallet PapaG.

Apa-dalam-dompet

Beberapa helai duit mesti ada dalam wallet. Yela, duit belanja harian kan. Nak makan, isi minyak moto, ngeteh dan macam-macam lagi. Selain duit, dalam wallet PapaG mesti ade pas masuk ke tempat kerja. Memang kad ni PapaG letak dalam wallet sebab takut tercicir. Kalau takde kad ni tak kerja la alamatnye PapaG nanti. Dikira ponteng.....!!! Dan beberapa item lain yang ada dalam wallet PapaG termasuklah gambar PapaG dan wife tercinta, kad pengenalan, reset-reset bayaran, syiling dan slip pengeluaran duit dari ATM. Ni penting untuk buat belanjawan mingguan. Hehehe.

Haaa ada berani nak bagi tau apa yang ada dalam wallet anda, jom join cabaran ini.

#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA
#EfGKbbA
#ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

13 ulasan:

  1. Tudia...cepat betul papaglamz wat entry..hehehe

    BalasPadam
  2. Tudia...cepat betul papaglamz wat entry..hehehe

    BalasPadam
  3. Pewitttt..gambar tu.ololoooo...papag..bak 10hinggit .nk beli topup..hahaha

    BalasPadam
  4. ermmm gambar Dhia tak ada ye :(

    BalasPadam
  5. so suweetttt....papa ic ngan lesen takde ke?kihkihkih

    BalasPadam
  6. eh...jumlah duit papaG sama dgn KG la...hehehhe

    BalasPadam
  7. Papa...duit purple sorok ek....

    BalasPadam
  8. besenya papa klu malam jumaat bizi...kbai

    BalasPadam
  9. ecece...gmbr dgn wife la... so sweet..

    BalasPadam
  10. sweet la couple nie...paling pantas papaG punya entry..kipidap

    Jom terjah Ada apa dalam wallet anda | Cabaran7Hari

    BalasPadam
  11. So sweet gituwww nnt masukkan pic Dhia pula.

    BalasPadam