Papaglamz.com selepas setahun

/
8 Comments
Assalamualaikum

Diam tak diam dah setahun usia Papaglamz.com ni yer. Ahamdulillah. Entah apa la selama setahun ni PapaG mencarut kan? Asalkan tak jadi cencorot dah la. Rasanya dalam setahun ni macam-macam jugak la perubahan-perubahan dalam blog PapaG. Dari segi isi kandung, wajah dan juga template. Dalam setahun Papaglamz.com sudah pun menukar template sebanyak 5 kali. Waowwww banyaknyeee... Over tak? Well said, orang kata masih dalam mencari identiti kan? Bermacam eksperimentasi la yang PapaG kena buat. Bukan mudah nak mencari yang terbaik untuk di persembahkan pada semua pembaca. PapaG buat ni semua kerana pembaca la. Hehehe

Papaglamz.om

Selain bertukar wajah, selama setahun berada di ruang maya ni, ada la dua tiga group blogger yang PapaG join. Yang pertamanya group Sahabat Blogger. Group ni la antara first PapaG masuk. BTW, first-first join group terus jadi admin group kat facebook. Blurrr kejap. Kita layan kan je la. Dalam waktu yang sama, selain group Sahabat Blogger, PapaG join satu group blogger yang mana di sini PapaG dapat belajar selok belok berblog dengan lebih detail la. Contohnya macam mana nak tackle trafik datang ke blog kita, nak master dalam SEO, belajar nak edit-edit template. Belajar simple-simple coding dalam blog dan macam-macam lagi la. Jujur cakap la, dalam Exchange Feed Group PapaG belajar ni semua. Yang paling best, ramai cikgu-cikgu yang terus setia memberi pendapat dan ilmu dalam group ni. Sekarang ni 2 group blogger ni la yang PapaG join dan akan tetap setia insyallah. Hikhikhik

Rezeki dalam berblog? Ermm ada la sedikit sebanyak rezeki yang PapaG dapat bila berblog ni. Adala 3 or 4 kali berpeluang mendapat hadiah dari giveaway-giveaway yang PapaG join. Selain tu, ada juga review-review berbayar atau iklan-iklan yang PapaG telah dipertanggungjawabkan untuk mempromosikan produk-produk mereka. Alhamdulillh. Tu cerita join giveaway orang. Papaglamz.com juga ada anjurkan giveaway. First giveaway yang PapaG anjur ialah Red Carpet Giveaway Bersama Papaglamz. Terima kasih bagi mereka yang join GA ni. Pada pendapat PapaG, GA ini boleh di katakan berjaya sebab mencapai target KPI PapaG sendiri. alhamdulillah. Tahniah buat yang berjaya untuk GA ni. Selain GA PapaG juga ada anjurkan Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz. Segmen ni hanya untuk menari bloglist yang akan di letakkan di blog PapaG. Alhamdulillah segmen ni pun ramai juga yang support. Terima kasih sekali lagi.

Bila tengok semula entri-entri lama, tak sangka banyak juga entri-entri yang PapaG dah taip. Termasuk entri ni Papaglamz dah ade 591 entri. Entah apa la yang PapaG merepek kan dalam entri-entri ni semua. Selain entri, alhamdulillah selama setahun, page view Papaglamz.com dah melebihi 100K. Dan ini juga mencapai target KPI PapaG. Alhamdulillah. Ni yang menambah lagi semangat PapaG untuk terus berblog. 

Akhir kata dari PapaG, doakan semoga Papaglamz.com terus aktif dengan perkongsian entri-entri yang menarik untuk di baca. Kalau mana yang salah tu boleh la kritik. PapaG open. Tapi kritik tu bercara kan. Better menegur seseorang itu tanpa orang lain mengetahuinya. Yela kita ni kan hidup bermasyarakt. Jika kamu menjaga aib rakan-rakan kamu. Insyallah Allah akan enjaga aib kamu di akhirat nanti. Gitewww. Ok la. Bai....

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

8 ulasan: