Cabaran7Hari | Selfie Paling Comel

/
9 Comments
Oktober 01, 2015

Cabaran instablog, Selfie paling comel


Assalamualaikum

Alhamdulillah kita telah melangkah masuk dalam bulan oktober 2015. Rasa sekejap je kan dah nak akhir tahun. Dah tercapai ke belum target-target 2015? Kalau belum usaha lagi dengan gigih untuk mencapainya.

Sempena bulan oktober yang baru menjelang ni, Exchange Feed Group ade buat satu cabaran instagram dan blog. Ala cabaran mudah-mudah je. Buat sambil happy-happy. Cabaran selama seminggu. Untuk cabaran kali ini kena selfie paling comel. Nah ni gambar selfie PapaG yang terbaik PapaG boleh bagi. Hehehe.

Selfie-comel

Caption:

Dari waktu belajar di sekolah teknik sampai la ke university. Bila dah masuk kerja dan dah kawen tambah pulak dah ade anak, bapak la yang tetap setia ambik PapaG dekat bas stop hujung kampung kalau PapaG balik kampung naik bas. Kita nak bawak moto tapi bapak tak bagi. Sebab bapak kata, PapaG bawak moto laju sangat. Dia takut. Jadi kita duduk belakang berselfie la. Hehehe

#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA
#EfGKbbA
#ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

9 ulasan:

  1. comelnya anak bapak niii :) btw Dhia lagi comellah sebab ada anting-anting gituuu :)

    BalasPadam
  2. #anakbapak .. be a good papa like yr father

    BalasPadam
  3. wah..winwin..selfie paling clear apabila di atas moto..khaty beberapa kali buat tak jadi..good job papaG

    BalasPadam
  4. fuyoooo...anak bapak papag ni..hihih

    BalasPadam
  5. anak manja memang gituuuwww......!!
    nak kena jemput lah apa lah.. :p

    tak kira.. bapak papaG je comel.. walaupun nampak belakang je.. yang penting kopiah comel.. hidup bapak...!! :)

    BalasPadam
  6. Yeker bawak laju sangat... ke takde lesen lagi ni...heheh

    BalasPadam