Cabaran7Hari | Breakfast Wajib PapaG

/
3 Comments
Oktober 06, 2015

Teh Lipton, Breakfast, Sarapan pagi


Assalamualaikum

Ok korang dah nak abes cabaran instablog dari Exchange Feed Group. Rasa ta ksabar nak tunggu habis cabaran ni. Ok kali ni cabaran yang di beri adalah tentang breakfast favourite yang PapaG ambil setiap hari. Nak tau tak..??


Ini lah dia. Air teh lipton. Either teh o ataupun teh susu pastu tarik. Makan dengan biskut untuk alas perut dengan pantas ok la kan masa breakfast. Ada orang tak boleh minum teh kan? Sebab berangin. Nanti kembung perut. Tak kurang juga kebaikan teh  ni orang cakap boleh mengubati cirit-birit. Kalau pepagi tu sakit perut cirit-birit, boleh la ambil segelas teh o. Insyallah cirit-birit anda hilang.

With Love,

Papaglamz

-sekian-


You may also like

3 ulasan:

  1. kalau wife dekat boleh la buatkan breakfast untuk PapaG setiap hari kan..
    alaaa kesiaaannn...

    *gelak kuat-kuat sambil tutup mulut*

    BalasPadam
  2. memberi ketengan minum teh o..

    BalasPadam