Cabaran7Hari | Drama TV Favourite PapaG

/
14 Comments
Oktober 05, 2015

Cabaran Instablog, Exchange Feed Group, Adam dan Hawa, Muara Hati, Siti Nurhaliza, Hafiz


Assalamualaikum

Entri mudah je kali ni. Tak banyak membebel. Firstly thank you pada yang sudi singgah di entri PapaG ni. Korang nak tahu tak drama tv yang paling PapaG sukai? Inilah dia.

adam-dan-hawa-muara-hati-siti-nurhaliza-hafiz

Drama Adam dan Hawa. Seriously ni la drama yang paling PapaG suka. Walaupun takde astro. Sanggup PapaG download nak tengok. Kenapa agaknya PapaG suka.? Sebab dedulu masa zaman muda mudi PapaG pernah baca novel ni ulang-ulang kali sebanyak 5-6 kali jugak la. Siap dah hafal gitu la. Novel dari akak ipar PapaG cilok. Hehe.

Selain pelakon cerita ni yang hebat, di tambah pulak OST die kan lagu Dato' Siti Nurhaliza bersama Hafiz tajuk dia Muara Hati, memang menjadi siulan PapaG la tetiap hari lagu tu. Hikhik.

Part yang paling best dalam cerita ni masa si Ain tu kena tangkap basah dengan Am. Beriya betul die mengamuk, menangis dan menjerit yang dia tak salah tapi terpaksa kahwin jugak dengan Am. Dan watak Am jugak ya Allah sweetnye. Rasanya macam Mr. Perfect 10 kot. Sabar gile nak menambat semula hati si Ain. Tak tau la dalam dunia reality ade ke tak orang lelaki macam ni. Dah kawen, bertahun di tinggal isteri tapi tetap setia tak cari yangI'll lain.

Ok la itu je. Nak tahu lebih lanjut, tonton la se diri.

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

14 ulasan:

  1. huhu...tak suka cerita ni..baca novel pon dAH sAKIT hati.. hahahahaha..memang tak tengok pon papa G

    BalasPadam
    Balasan
    1. alaaaa... sakit2 hati pun tetap ada manisnya juga Yoorin.. rugi tak tgk tauu..!! :)

      Padam
  2. Ini salah satu kegemaran juga nih...He he he...

    BalasPadam
  3. nak papaG cerita.. pcl x gemar drama, berdrama ok la

    BalasPadam
  4. give me 5....!! suka jugaaaakkkk drama ni.. satu-satunya drama bersiri adaptasi novel yang kak ain leh terima dan sanggup tonton dari mula sampai habis.. walaupun dulu2 dah baca novel ni banyak kali gak... :)

    well, orang nama Ain memang best.. sweet-sweet garang gituwwwww...
    hahahahahaa... #SilaMereputzzzSejootaTahun.. :p

    BalasPadam
  5. mak aihhh..papag layan novel adam hawa??hahaha..kite tengok jugak cter ni..rela donload hari2 sebab nak tengok cter ni..hehehe

    BalasPadam
  6. Ni pun Salah satu drama favourite kak efa...best kan...

    BalasPadam
  7. Ni pun Salah satu drama favourite kak efa...best kan...

    BalasPadam
  8. Eh, sama pula movie/drama feveret kita.

    BalasPadam
  9. best juga drama nie..tapi suka lagibaca novel AH

    BalasPadam