100 Plus Menyegarkan Walkathon Toray BASF Petronas 2015

/
2 Comments
November 28, 2015
Assalamualaikum

100 Plus best | Buat mera yang aktif dalam bersukan pastinya minuman isotonik 100 Pluss menjadi pilihan tepat bagi mendapatkan kembali kesegaran dengan segera. Baru-baru ini BASF PETRONAS Chemical dan TORAY telah menganjurkan walkathon sempena Responsible Care week 2015. PapaG pun menyertai walkhaton ni. Sebenarnya banyak juga aktiviti yang telah dijalankan sepanjang minggu responsible care ni. Antaranya blood donation, confine space trainig, dan macam-macam lagi la.

Memang acara walkathon ni adalah acara tahunan yang akan menjadi pilihan PapaG. Apa tidaknya mudah je. Korang perlu berjalan kaki je. Kalau berlari penyertaan korang akan terbatal. Dalam acara ni PapaG dapat tempat pertama dari belakang yer. Yela alang-alang acara berjalan, betul-betul kami berjalan la. Ala-ala mak jemah gitu. Hihihi. Yang penting kami happy dah la, Dan lagi satu dapat minum 100 Plus free. 

walkathon

walkathon

walkathon

walkathon

Gambar last ni adalah antara geng-geng yang paling last sampai ke garisan penamat. Hehehe. Yang penting kami happy. 

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

2 ulasan:

  1. Dah boleh jadi model iklan berbayar dh ni...

    BalasPadam
  2. model 100 plus terbaru ke ni.. nak pi beli 100 plus jugak lah hahahhaha

    BalasPadam