Usapan Manja Memujuk Isteri

/
0 Comments
Disember 31, 2015

Usapan manja


Assalamualaikum

Usapan Manja Memujuk Isteri | Perkongsian mudah untuk smeua suami. Hehehe. Isteri ni kebanyakannya bersifat manja. Gunakan sifat ini sebagai point untuk memujuknya. Macam mana? Cuba mengusap-usap kepala isteri anda jika dia mula merajuk. Sudah pasti rajuknya akan hilang. Ramai isteri yang menyukai jika suaminya mengusap-usap kepalanya. Mereka mengatakan sekiranya kepala diusap oleh suami, ia akan membangkitkan rasa aman dan nyaman dan akan merasakan aliran kasih sayang dari suami itu dalam diri si isteri. Mudah kan? Tak perlukan modal dan kata-kata. Hanya usapan mesra dari suami, insyallah isteri anda tidak akan merajuk lagi. Jangan lupa cuba.

suami-isteri-alat-sex-bersetubuh

With Love
Papaglamz

You may also like

Tiada ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.