136 Blogger Awesome | Hari-hari terakhir MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

/
5 Comments

Peserta Giveaway


Assalamualaikum

136 Blogger Awesome - Hari-hari terakhir MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | Alahmdulilah hari ni merupakan hari terakhir giveaway yang PapaG anjurkan. 136 orang blogger dah join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Thank you uolsss. Siapa-siapa yang belom join tu mari pakat ramai-ramai join. Malam ni closed. Jangan ketinggalan tau.


Kalau korang nak tahu update terkini senarai peserta givaway ini boleh klik link di bawah ni. Boleh la blogwalking.


With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

5 ulasan:

  1. terima kasih kerana menggelarkan saya blogger awesome..hihi

    BalasPadam
  2. bila nak kuar keputusan contest ni?

    BalasPadam
  3. good luck yang join.. bnyak pula yang wat g.a ni

    BalasPadam

Google+ Followers

Blog Follower

Assalamualaikum

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Terima Kasih

With Love

-PapaG-