SELAMAT BERTUNANG | Tema Hantaran Pertunangan Warna Hijau

Idea gubahan hantaran 


Assalamualaikum

Tema Hantaran Pertunangan Warna Hijau | Baru-baru ini sepupu PapaG sebelah wife bertunang. Kebetulan kami berada di kampung, join la sekali menghantar rombongan meminang. Tetime ni boleh la fefeeling dan menigmbau kenangan-kenangan masa PapaG dan wife bertunang dulu kan. Jantung dup dap dup dap takut pinangan ditolak. Hehehe. Kita lupakan kejap soal jantung dup dap dup dap tu. PapaG nak story sikit tentang gubahan hantaran yang pihak lelaki buat untuk pertunangan ini. Tema gubahan yang berwarna hijau dan amat menaik sekali. Dengan bilangan hantaran sebanyak 9 dulang di gubah indah oleh saudara mara sahaja. Memang cantik la. Jom PapaG kongsikan sedikit gambar-gambar yang ada.

tema-gubahan-hantaran-warna-hijau

tema-gubahan-hantaran-warna-hijau

tema-gubahan-hantaran-warna-hijau
  
tema-gubahan-hantaran-warna-hijau

Dan satu benda paling best kalau kenduri ataupun majlis apa-apa di kampung ni ialah makan nasi ambeng. Tapi nasi ambeng style ni dah di moden kan sikit la. Sebab makan dalam pinggan. Ada sesetengah style tu makan dalam dulang je ramai-ramai. Makan sampai pitam yer. Sebab banyak sangat lauk dan nasi die. Hehehe. Sebab tu la kalau balik kampung beberapa hari je badan pun naik montel macam di pam-pam.

tema-gubahan-hantaran-warna-hijau

Ok la sampai di sini je cerita tentang majlis pertunangan sepupu PapaG ni. Enjoy...!!!!

With Love
Papaglamz

-sekian-

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

3 comments

comments
17 Januari 2016 10:45 PTG delete

fuyooooo bertunang dah macam kahwin

Reply
avatar
17 Januari 2016 11:03 PTG delete

gmbr makanan tuuuuhhh palingggg awesome :)

Reply
avatar
18 Januari 2016 1:11 PG delete

tak pernah try nasi ambeng..huhu

Reply
avatar

Google+ Followers