5 Divo | Penyatuan 3 Negara Dalam Satu Konsert

/
2 Comments
Februari 11, 2016

Konsert 5 Divo


Assalamualaikum

5 Divo Penyatuan 3 Negara Dalam Satu Konsert | First time membaca 5 Divo ni dah macam konsert eldivo pulak bunyinya. Tapi bukan ye. Ianya merupakan satu konsert yang bakal menggabungkan 5 artis yang terkenal dan mempunyai kekuatan tersendiri  dari 3 buah negara iaitu Malaysia, Singapura dan Indonesia. Pastinya peminat-peminat Hafiz, Hazama, Taufik Batisha, Afghan dan Judika tidak sabar menantikan konsert ini.

Konsert

Dafi yang merupakan orang penting dalam perlaksanaan penganjuran konsert ini meluahkan rasa teruja dan gembiranya akan satu impian yang dahulunya hanyalan angan-angan kini bakal menjadi kenyataan. Konsert yang bertujuan selain berhibur dengan barisan artis terbaik, konsert berkenaan juga adalah simbolik penyatuan tiga negara menerusi muzik. Dengar memang menarik je kan?

Bagi yang hendak tahu, Konsert 5 Divo akan diadakan pada 13 Februari 2016 di Stadium Malawati, Shah Alam jam 8.30 malam. Mesti ramai yang nak menonton ni kan? Dalam 5 artis yang ada, korang pilih yang mana? PapaG pilih Judika. Suka sangat dengan suara dia. Hehehe

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

2 ulasan:

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.