SENARAI PEMENANG | MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

/
23 Comments
Februari 03, 2016

Senarai Pemenang


Assalamualaikum

Rasanya tibalah masa yang di tunggu-tungu ni kan? Apa lagi keputusan pemenang MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz la. Selama hampir sebulan jugak la GA yang PapaG buat ni, alhamdulillah akhirnya sampai juga tarikh penamat dia. Jadi dalam entri kali ini PapaG nak umumkan pemenang la. Tapi sebelum itu PapaG nak mengucapkan berbanyak banyak banyak banyak dan sangat sangat sangat pada semua blogger dan rakan-rakan yang join GA yang tak seberapa ni. Bilangan peserta yang join ialah seramai 141 orang. Terkejut tengok senarai perserta tau. Hehehe.

Ok la, untuk pemilihan pemenang kali ini, seperti biasa PapaG gunakan khidmat Random.org macam yang PapaG cakap dalam entri sebelum ini. Jadi bagi mereka yang tidak terpilih sebagai pemenang, PapaG mintak maaf sangat-sangat. Korang marah la Encik Random yer. Die yang pilih nombor pemenang. I is ikut jer. Hehehe. BTW, anggap je la itu sebagai rezeki kan? Tapi betul-betul terkejut melihat mereka yang join. Hurrmm, lepas ni boleh la buat lagi. Insyallah. Tapi make sure korang join lagi tau kalau PapaG buat segmen nanti.

Jadi... Dengan ini PapaG mengumumkan peserta-peserta bertuah sebagai pemenang MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz seperti berkut:

Tempat pertama

Pemilik blog : http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Hadiah - RM 50.00 + Diari Khas dari MAA insurance


Tempat kedua


Pemilik blog : http://www.yanieyusuf.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Hadiah - RM 30.00 + Diari Khas dari MAA insurance

Tempat ketiga


Pemilik blog : http://shapurplegirl.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Hadiah - RM 20.00 + Diari Khas dari MAA insurance

Saguhati pertama


Pemilik blog : http://www.syuhadasalleh.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Hadiah - Diari Khas dari MAA insurance

Saguhati kedua


Pemilik blog : http://fitri1986.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Hadiah - Diari Khas dari MAA insurance

Saguhati ketiga


Pemilik blog : http://topseofriendly.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

Hadiah - Diari Khas dari MAA insurance

Untuk menyemak kedudukan anda di dalam senarai peserta sila KLIK DI SINI

Begitulah senarai pemenang untuk giveaway yang PapaG anjurkan. Tahniah buat semua perserta. Yang tidak berjaya tu tunggu next segmen di Papaglamz.com yer. Lebih gempak dan mantap katanyaa. Insyallah.

Nota buat pemenang

Pemenang tempat 1 - 3 
- Sila wassap detail seperti di bawah ke talian 0196141393
>> Nama penuh
>> Alamat
>> Nombor akaun bank dan nama bank
>> URL entri giveaway

Pemenang saguhati
- Sila wassap detail seperti di bawah ke talian 0196141393
>> Nama penuh
>> Alamat


>> URL entri giveaway

With Love
Papaglamz

-sekian-



You may also like

23 ulasan:

  1. tahniah kepada semua pemenang...
    tiada rezeki saya utk GA kali ini...

    BalasPadam
  2. tahniah buat pemenang bertuah, inilah rezeki namanya :)

    BalasPadam
  3. tahniah kepada semua yang menang..mohon buat lagi lepas ini..hehe

    BalasPadam
  4. Tahniah kepada yg berjaya, kalau ada GA yg lain, saya akan join lagi

    BalasPadam
  5. wahh..tahnia kpd pemenag ya...

    BalasPadam
  6. tahniah kepada semua pemenang....

    BalasPadam
  7. Tahniah buat semua pmenang.. :)

    BalasPadam
  8. TAHNIAH kepada semua yang bertuah terpilih sebagai pemenang.. :)

    dan TAHNIAH kepada PapaG dan Penganjur yang berjaya menarik 141 penyertaan.. Hebat tu..!! bukan calang-calang boleh dapat peserta GA banyak tu.. :)

    BalasPadam
  9. Tak dipilih.. hehe~ Tahniah ya kepada para pemenang ^=^

    BalasPadam
  10. tahniah pada pemenang! :)
    bru sempat nk jenguk list winner ^__^





    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

    BalasPadam
  11. yeahh alhamdulillah .. terima kasih papa... weee tahniah buat semua..

    BalasPadam
  12. tahniah kpd semua pemenang ye..takde rezki sy di sini :)

    BalasPadam
  13. Tahniah kepada yang menang...Jemput join giveaway saya ye..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    BalasPadam