Terus Ceria Bersama Photographer Nizar Faez

/
6 Comments

Photographer Rasmi 1stEFGathering


Assalamualaikum

Terus Ceria Bersama Photographer Nizar Faez | Merakam moment-moment terindah dalam hidup adalah satu perkara yang amat besar ertinya. Lebih-lebih lagi moment yang dirakam itu adalah moment yang begitu bersejarah dalam hidup kita. PapaG percaya kini banyak cara-cara mudah untuk kita merakam moment-moment terindah dalam hidup kita. Tapi, percayalah merakam moment terindah lagi bersejarah adalah lebih menarik dan bermakna jika ia dirakam oleh seorang profesinal.

Terbaru, detik sejarah bagi ahli blogger Exchange Feed Group telah tercatat. Ya..!!! Gathering pertama EFG merupakan satu detik bersejarah yang pasti kami tidak lupakan. Jadi, bagi merakamkan moment-moment bersejarah ini, Nizar Faez sangat berbaik hati untuk menjadi photographer rasmi event kami pada hari tu. Satu je yang paling menarik dengan si Nizar ni selain memang terror dan profesional dalam merakam gambar detik-detik moment kami ialah, beliau sangat ceria dan sporting. Rasa dah macam dia pun sebahagian dari blogger EFG jer. Trade mark yang tak boleh dilupa ialah CERIAAAAA..!!! For those yang attend gathering ni mesti faham kan? Hehehehe 


Memang sangat sesuai dengan tagline prinsip Abang nizar ni, Moment To Be Remembered, beliau sangat komited dalam menghasilkan shoot-shoot terbaik di gathering kami tempoh hari. Kalau korang sudi singgah di laman website www.nizarfaezstudio.com korang akan nampak dengan sendirinya betapa serious dan komitednya beliau untuk menjadi seorang photographer yang berjaya. Berikut antara hasil kerja yang cantik yang dihasilkan oleh si Nizar ni.




Berikut antara koleksi gambar wedding dan pre-wedding yang PapaG curi dari wesite nizar studio. Kalau nak melihat lebih banyak lagi boleh terus ke laman webnya sendiri.




Oh..!!! Sebelum terlupa, untuk tahun 2016 ini Nizar Faez studio menyediakan pakej perkahwinan menarik dengan had masa selama 8jam bersama outdoor photo session secara percuma! Menarik kan? Dan yang paling best kalau kita mahu photograher ketika percutian ke luar negara pun Nizar Faez ada sediakan. Seronok lah kita berjalan tanpa perlu risau tentang gambar kan. Gambar pun mesti cantik punya! 

Kalau korang nak melihat artwork NizarFaezStudio dengan lebih lanjut boleh la contact detail seperti di bawah ni.

Facebook : Nizar Faez Studio
Instagram : @nizarfaez
Telefon : 017-6970864

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

6 ulasan:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi isnin
    cantiknya gambar

    BalasPadam
  2. dah tahu..rahsia nak gambar ceria kene sebut CERIA ;)

    BalasPadam
  3. untungkan EFG dapat khidmat photographer ceria macam Nizar.. hehehehee.. :)

    BalasPadam
  4. nice shoot... hihi gambar cantik & ceria je. =)

    BalasPadam

Google+ Followers

Blog Follower

Assalamualaikum

Papaglamz dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Terima Kasih

With Love

-PapaG-