PANAS..!!! Photobooth Hangat Dari Kotak Lensa

/
3 Comments

Service photobooth terpilih


Assalamualaikum

PANAS..!!! Photobooth Hangat Dari Kotak Lensa | Time panas-panas ni suasana jadi semakin panas bila gathering EFG hari tu di hangatkan lagi dengan photobooth dari Kota Lensa. Hangat dengan kemeriahan masing-masing posing di depan kotak kamera yang tidak jemu snap-snap picture kami. Rasa tak cukup la 2 jam photobooth tu. Tapi yang bestnye owner dia bagi extra time 30 minit. Terbaek.....!!!!!


Seronok posing-posing depan photoooth ni. PapaG dengan wife macam nak kongker je photobooth daro kotak lensa ni. Tapi kena gak la pikir orang belakang kan? Bagi-bagi katanya. Over sangat la kalau makan sorang. Hehehe. Gambar-gambar dari photobooth ni sangat cantik. Diorang siap share gambar dari kotak kamera tadi tu dalam facebook diorang. Jom PapaG kongsikan antara gambar-gambar dari photobooth ni.






Sevice Kotak Lensa 5 Bintang......!!!!!

Seriously service dari Kotak Lensa ni bukan calang-calang tau. Ramai yang berkata tentang Kotak Lensa ni. Siap bagi review 5 bintang lagi. Tak percaya? Jom tengok apa kata mereka tentang Kotak Lensa.




Kalau korang nak tengok lagi komen-komen positif dari orang ramai tentang Kotak Lensa ni jangan lupa like dan follow fecbook diorang. Memang best. Jangan lupa gunakan service photobooth dari Kotak Lensa untuk majlis bersejarah anda.

Untuk tempahan dan maklumat lanjut:

Kotak Lensa

Telephone (WhatsApp/SMS/Call): 
                   +6 019 900 1191 (Klang Valley) 
                   +6 012 579 7955 (Ipoh) 

Email: smile@kotaklensa.com


Instagram : KotakLensa
Fcaebook: Kotak Lensa

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

3 ulasan:

  1. Bagus siap letak nombor contact... :)

    BalasPadam
  2. hehe.. best betul servis dorang.. masa SBB hari tu banyak kali juga posing depan tu... gambar pun cantik...

    BalasPadam
  3. JALAN-JALAN ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    BalasPadam