Papaglamz.com SENTAP Dengan Blogger Sarang Kehidupan

/
14 Comments
April 06, 2016

So called cerita pasal blogger

Assalamualaikum

Papaglamz SENTAP Dengan Blogger Sarang Kehidupan | Kau nampak tajuk die? Aku memang tak puas hati dengan penulis blog Sarang Kehidupan tu. Korang kalau rajin pegi la singah blog die. Jap aku bagi link http://armtaro.blogspot.my/. Kalau tak nak singgah pun tak pe. Hahaha. #KejamKejap. Nak tahu kenapa aku ak puas hati? Ok mohon terus membaca.



Al-kisah bermula suatu hari aku memberi pesan pada si dia. Pesan yang sangat susah untuk diingati oleh si dia.. Sampai satu tahap aku marah la...






Haaa marah ni.. Marah ni.. Hahaha. BTW, aku sangat enjoy that moment ko mintak maaf kat aku. Ko punya SORI setiap ayat ko bagi kan. Padan muka. Tu la memain lagi dekat aku kan? Tak puas hati betul la. Susah gila nak mintak sesuatu dari dia. Bebajet artis yang pernah buat konsert mega kat negara China kan? (Tetiba China. Dah kenapa...?)

Ok sarang kehidupan ni aku kenal dalam group telegram blogger. Seriously tak kenal pon dan tak pernah jumpa. Tapi the best thing is, aku dengan dia macam dah kenal lama. Aku selambe je kutuk2 dia ni. Ala aku kutuk dia, nanti dia kutuk aku balik. Apa ada hal kan? Pernah satu hari aku layan sembang ngan dia sampai pukul 4 pagi. Kau rasa...? Sebabnya dia ni kalau dah cakap mcam tak boleh nak berhenti. Ada sahaja benda yang di cerita dan di cakapnya. Dan the best part pulak, aku ni melayan jer. Hahaha. Sessuaiii laaaa tuuu....!!!

Ok la, tak nak cerita panjang-panjang lagi. Yang sebenarnya aku ngan blogger sarang kehidupan ni tak de pape problem pun. Kami ok...!!! Harpanye dia buat entri balas untuk entri aku ni. Hikhik. Sebab dah lama gila aku tak message ko, aku tertengok wassap lama ni. Ye la orang busy kan sekarang ni. Dengan insurance MAA nya, dengan urusan guaman ko lagi, itu ini sampai susah gila aku nak contact ko, semoga ko berjaya. Jadi insan yang berguna dan KAYA dunia akhirat. Insyallah. PEACE YOOOOO....!!!!

p/s : Sory terguna kata nama AKU dan KAU dalam entri ini sebab nak amek mood marah gituuuu..

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

14 ulasan:

  1. hahaha terus klik entri ni sebab nampak pic abg arm kahkah. amboiii macam pasangan kekasih dah tahap sentap tu. mohon abg arm pujuk lagi papa lebih-lebih hahhaa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aip.. Aip.. Jangan buat spekulasi.. Mak straight yer.. Hahaha

      Padam
  2. Kemain tajuk entry..kalah orang gaduh ngn kekasih...hahahhahhah

    BalasPadam
  3. baiknya dia.. setiap ayat ada sorry.. papaG kejam sebab tak maaf kan...!!

    by the way, the best part is negara China la.. Cina tu bangsa.. mana satu papaG maksudkan ni... hahahahhahaaa... :)

    and the best part is tak jadi the best part lagi kalau dah lebih dari sekali...!! kahh kahh kahh.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Benci Kak Ain..!!!!! Ok nak buat entri PapaG PERANG Dingin Dengan Blogger Yang Kekonon Nak Stop Blogging.. Werkkk...

      Padam
  4. Tajuk kemahen lg ye.. Ingatkan apa la tadi.. Ingt perang dunia ke tiga.. Hahaha... Sweet sgt laa tu kann kann :p

    BalasPadam
  5. PapaG memang xsesuai jadi seorang pemarah...

    BalasPadam
  6. Hahaha..saje je kan Papag ni..

    BalasPadam
  7. Hahaha..saje je kan Papag ni..

    BalasPadam
  8. nasib baik gurau-gurau...tengok tajuk takut ooo.. =P

    BalasPadam
  9. Akk tak tau laa ko gaduh apa pejal..tapi akk respek btol laa ngan arm..sori sori sori..ntah apa laa saloh ko arm..sori memanjangggg

    BalasPadam
  10. Akk tak tau laa ko gaduh apa pejal..tapi akk respek btol laa ngan arm..sori sori sori..ntah apa laa saloh ko arm..sori memanjangggg

    BalasPadam