#Ananasgoodmood Shawls Giveaway

/
7 Comments
Mei 17, 2016
Assalamualaikum semua. Nak shawl free tak? Barang free mesti ramai yang nak kan? Ok la, Nur Farhana ada but satu giveaway yang akan menghadiahkan korang shawl. Shawl tu PapaG tak tahu la hat mana. Tapi yang penting boleh dapat shawl free la. Kerlazz. Shawl Exclusive by Papaglamz pun xde nak buat giveaway lagi. I is tak mampu lagi nak bagi free2 ni. Hehehe. Ok la, kalau korang nak join, jangan lupa klik pada banner kat bawah ni.


Syarat-syarat untuk join giveaway ni pun mudah je. Tak payah susah-susah. Antaranya:
  1. Follow blog frauananas and click nuffnang ads & churp churp kat tepi dan sekitar blog (don't forget okays)
  2. Post satu entry entitled ' #Ananasgoodmood Shawls Giveaway '
  3. Back link kan banner to this entry
  4. Copy link entry and post dekat comment box entry ni
Haaa mudah kan? Jadi apa tunggu lagi? Jom la pakat join rerami giveaway dari Nur Farhana ni.

With Love
Papaglamz

-sekian-

**********************************************

5 Pilihan warna Shawl Exclusive by Papaglamz

Basicaly, Shawl Exclusive by Papaglamz adalah ilham dari PapaG dan wife sewaktu kami dalam perjalanan pulang dari KL tempoh hari. Entah macam mana tetiba terkeluar pula idea tentang nak buat shawl ni kan. Dari situlah kami mula membuat sedikit kajian tentang material kain, potongan shawl yang menjadi kesukaan ramai, kos dan macam-macam lagi. Alhamdulillah perancangan kami berjaya dan terhasillah shawl yang SANGAT EKSKLUSIF ni. 

KONSEP shawl yang PapaG ketengah ialah shawl yang mempunyai ciri-ciri lebar dan labuh. Sebab tu shawl yang PapaG keluarkan ini agak panjang dan lebar. Panjangnya lebih kurang 1.95 meter dan lebarnya 0.9 meter. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang LEMBUT dan MUDAH BERALUN serta TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu kain Chiffon jenis sama seperti kain Chiffon bubble, tetapi bubblenya adalah sangat sangat sangat halus. Sebab itulah ianya sangat lembut. Kelebihan lain yang PapaG suka ialah kain dia seakan-akan dwi tone. jika kita lihat dari sisi yang berbeza samada kiri atau kanan, PROJECTION warna kain ada sedikit perbezaan. Menarik kan? Sebab tu lah PapaG pilih kain ini untuk di jadikan shawl eksklusif kami.

Detail Shawl Exclusive by Papaglamz

Saiz : 1.9 meter X 0.85 meter (Labuh tau)

Jenis kain : Chiffon moist crepe (Macam chiffon bubble tapi bubble dia sangat sangat sangat halus dan lembut serta sejuk dipakai. Yang penting TAK JARANG)

Warna pilihan : 

shawl-labuh-chiffon
Pink Belacan + Basic White (Dwi Tone)

shawl-labuh-chiffon
Blue + Gold Yellow (Dwi Tone)

shawl-labuh-chiffon
Brown + Gold Yellow (Dwi Tone)

Purple + Elegance Silver (Dwi Tone)

Green Emerald + Gold Yellow (Dwi Tone)

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Limited edition sebab aku tak buat banyak. Ye la, new baby kan..? Hehehe

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


You may also like

7 ulasan:

  1. bila la papag nak buat giveaway shawl ye ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tunggu stok baru siap jahit. Yg first batch x dan nk buat giveaway la CN. Insyallah. Doakan tau.

      Padam
  2. goodluck papaG! sempat promot lagi tu..hehe

    BalasPadam
  3. Singgah dari GA yang sama ^^ Goodluck nah!
    http://theathra.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    BalasPadam
  4. Singgah..Dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    Semoga berjaya..

    BalasPadam
  5. singgah dari ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    BalasPadam
  6. Singgah yee.. GoodLuck ^^
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    BalasPadam