Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com

/
11 Comments
Assalamualaikum

Ok hari ni office tak boleh nak masuk sebab ade inspection dari bomba. So PapaG nak join segmen ni. Korang pun join la sekali. Syarat mudah je pon.



Giveaway Fridge Magnet Lombok bermula saat ini dari hari ini, 23 Mei 2016 hingga 30 Mei 2016. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.



Siapa nak ole-ole dari Lombok? Ada 20 fridge magnet berupa rumah perkampungan orang Sasak, Lombok, Indonesia.

Jom join giveaway ini... ramai-ramai support Mia ya... Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Fridge Magnet Lombok By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 30 Mei 2016.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Jun 2016.

** nak join giveaway ini, sila klik pada banner...

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

11 ulasan:

  1. SINGGAH DARI

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam
  2. sha JOIN GIVEAWAY jugak :)

    http://irsyahealthyhouse.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam
  3. shaz singgah dari segmen yg sama.. follow #594

    http://byshaz.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam
  4. Good luck.

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam
  5. gud luck

    http://colouroflifek.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam
  6. singgah sini :)

    http://keikonves.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam
  7. singgah melawat ! goodluck

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam
  8. Morning..
    Singgah dr segmen yg sama...
    Good Luck ya..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam
  9. salam... terima kasih sudi join giveaway ini.
    senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2016/06/senarai-peserta-giveaway-fridge-magnet.html

    keputusan diumumkan pada 5 Jun 2016. good luck ya..

    BalasPadam
  10. Hi.. Cikla singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/05/giveaway-fridge-magnet-lombok-by.html

    BalasPadam