Bateriku.com SUPERHERO Dikala Bateri Kereta Kong

/
8 Comments
Jun 13, 2016
Assalamualaikum semua. 2 tahun lepas seronok dan begitu teruja bila pertama kali PapaG mula nak membeli kereta. Seriously ilmu membeli kereta ni bagi PapaG adalah 'zero'. Lebih-lebih lagi kerja-kerja mekanikal kereta ni. Tu belum lagi kalau kereta rosak contohnya bateri kereta kong ke, enjin tiba-tiba mati tengah jalan ke dan sebagainya. Masuk tahun ni, Persona Elegance keluaran Proton telah gigih berkhidmat dengan PapaG selama 2 tahun. Baru-baru ni dengan tiba-tiba bateri kereta kong pula. Nasib baik la bateri kereta kong masa dirumah. Start enjin tak hidup-hidup. Kita ni skema orangnya. Lepas je member jumper bateri, terus la kita ni pergi proton service tukar bateri kereta kong tu. Tapi korang tahu la bila tukar spare part di proton service ni kadang diorang cas lebih tinggi sikit kan. Nasib la. Dah kena pon. Tula sebelum tukar tak nak servey dulu. PADAN MUKA.....!!!!

Terbaru PapaG bercerita tentang bateri kereta kong pada rakan maya PapaG di Johor. Abes digelakkan kita pula. Sabar je la. Huhuh. Baru PapaG tahu kita boleh shopping bateri kereta secara online. Dah macam shopping Shawl Papaglamz je kan. Hehehe. Di kawasan sekitar JOHOR Bharu, Bateriku.com menjalankan perkhidmatan menghantar bateri kereta termasuk pemasangan secara PERCUMA kepada setiap pelanggan. Harga yang ditawarkan juga agak murah berbanding dengan bengkel-bengkel kereta lain. Dan yang pasti, urusan sangat MUDAH.

bateri-kereta-kong

Bateriku.com SUPERHERO disaat bateri kereta kong

Rupanya dah lama perkhidmatan menukar bateri kereta kong oleh bateriku.com ni dijalankan. Ramai pelanggan-pelanggan mereka yang memberikan feedback positif tentang perkhidmatan yang mereka beri. Antaranya seperti berikut:

bateri-kereta-kong

Selain feedback-feedback positif daripada pelanggan. Bagi PapaG ada 7 sebab lain kenapa Bateriku.com boleh menjadi SUPERHERO korang bila bateri kereta kong. 
  1. Bateriku.com penyediakan perkhidmatan cek bateri secara PERCUMA
  2. Bateriku.com ada membuat servis penghantaran PERCUMA
  3. Harga lebih murah jika dibandingkan dengan tempat/servis lain
  4. Company ini dah established dan trusted
  5. PERCUMA hantar - periksa - pasang
  6. TIDAK PERLU beli bateri dan tiada caj sekiranya bateri kereta masih elok
  7. Pembayaran boleh dibuat melalui debit dan kredit card
bateri-kereta-kong

Bukan tu saja tau. Mari PapaG kongsikan kat korang mereka-mereka yang berpuas hati menggunakan perkhidmatan Bateriku.com ni. Benda baik kan mesti la PapaG nak kongikan kat korang semua.





So, korang yang ada masalah bateri kereta kong tu boleh menggunakan perkhimatan bateriku.com ni tau. Dengar-dengarnya hujung tahun 2016 ni, perkhidmatan ni kan available di SELURUH MALAYSIA. Memang terbaik la. Memudahkan kita juga nanti. Servis pon terbaik. Dalam banyak satu je yang PapaG suka. Boleh bayar perkhidmatan diorang dengan menggunakan kad debit atau kredt. Sangat-sangat high technology. Berbangga kejap sebagai satu company bumi putera dapat deliver service yang begitu baik sekali. Tahniah PapaG ucapkan.

bateri-kereta-kong

Maklumat lanjut atau berminat mahu menggunakan khidmat bateriku.com, boleh lihat maklumat di bawah.

Telefon : 1-800-22-2324
Whatsapp : 012-245 8027
Fax : 03-78430106
Email : info@bateriku.com
Website URL : www.bateriku.com

With Love
Papaglamz

-sekian-


You may also like

8 ulasan:

  1. untung duk dekat2 area servis bateriku.com ni... terbaik

    BalasPadam
  2. Ok laa kalau ada bateriku.com kat tempat kita kan kan pejal..apa2 masalah blh call bateriku.com..

    BalasPadam
  3. Balik kampung lepas ni senang lah

    BalasPadam
  4. Balik kampung lepas ni senang lah

    BalasPadam
  5. Servis percuma, pastu pemeriksaan dan penghantaran boleh dilakukan di mana2 shj...terbaiklah bateriku.com

    BalasPadam
  6. memang superhero bateriku.com ni..mudah dan cepat..

    BalasPadam
  7. Segalanya jadi mudah dengan adanya BATERIKU.COM Dah tak perlu nak risau lagi bila bateri kong.

    BalasPadam
  8. Bateri kereta pun dah boleh beli online sekarang. Terbaik !

    BalasPadam